Στη μουσική δεν υπάρχουν παρωπίδες! Μόνο ευαίσθητα ή κουφά αυτιά!

Η μουσική, το DJing, η παραγωγή και όσοι ασχολούνται με αυτό, είναι μια συνεχόμενη περιπέτεια ανακάλυψης ήχου, genre, στυλ και φιλοσοφίας!

Τα μουσικά στυλ διαφοροποιούνται πάντα από τις τάσεις και το «IN» της εκάστοτε εποχής, αλλά οφείλουν να πειραματίζονται και να αναζητούν κάτι το φρέσκο, κάτι το καινούργιο!

Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη που μας ήρθε στο μυαλό, όταν μας ήρθε το νέο κομμάτι των Starsound – Can U Feel it για προ ακρόαση και παρουσίαση!

Η αλήθεια είναι ότι το … νιώσαμε! Μας φάνηκε και σαφώς είναι διαφορετικό σχετικά με ότι είχαμε ακούσει νωρίτερα από το δυναμικό duo, που εκτός των άλλων ετοιμάζεται και για τη φεστιβαλική του πρεμιέρα στο OLYMPIA MUSIC FESTIVAL!

Πάμε πίσω στο Can U Feel it όμως!

Διαφορετικό, groovy, ταξιδιάρικο και σαφώς πιο απαλό σε τόνο και house bpm με έμφαση στη μελωδία και τη σύνθεση εξέπληξε όλους θετικά και ενθάρρυνε την Recharged Music να το κυκλοφορήσει άμεσα στις 7/7!

Ακούστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει! Καλή επιτυχία Starsound!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts