Ξυπνώντας μέσα από όνειρο θαρρείς πως είναι το επιβλητικό stage του Colour Day Festival που θα δούμε στις 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ!

Με ένα εντυπωσιακό, πολύχρωμο και τεράστιο εργοστάσιο των χρωμάτων, έρχεται η κορύφωση των ενεργειών προώθησης του πιο αγαπημένου Ελληνικού φεστιβάλ στις νεανικές (κι όχι μόνο) ηλικίες!

Μέσα από το απίστευτα γυρισμένο βίντεο κλιπ, με πρωταγωνιστή των βασιλιά της ζωής – που έντυνε τις εμπειρίες του με χρώματα – και τους νέους εργάτες (νεολαία) που τους καλούσε να τους δώσει το σκήπτρο της συνέχειας, δουλεύοντας σκληρά για να πετύχουν τα όνειρά τους, έρχεται … και το μέρος εργασίας που δεν είναι άλλο από το “εργοστάσιο των χρωμάτων”!!!

Το stage παρουσιάστηκε μέσω της επίσημης σελίδας τους στα social και έγινε δέκτης πολλαπλών likes εντυπωσιασμού, αφού είναι κάτι πραγματικά εντυπωσιακό και πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα στον χώρο των φεστιβάλ, αφού το κανονικό σκηνικό περιέχει LED, ειδικά εφφέ, special φωτισμό και σουρεαλιστικό περιβάλλον γεμάτο από ένα εργοστάσιο το οποίο προετοιμάζει την ειδική χρωματιστή σκόνη που απογειώνει πολύχρωμα και ντύνει ιδανικά τον ουρανό στο ΟΑΚΑ!

Δείτε φωτογραφίες από το stage διαστάσεων 30μ μήκους και 12μ ύψους!

colourdaystage5 colourdaystage4 colourdaystage3 colourdaystage2 colourdaystage1

Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά μέχρι και τις 16/6

Πληροφορίες για τα εισιτήρια στο: https://www.colourdayfestival.com/el/tickets/ticket17.html

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts