Από την αρχή της ιστορίας των ανοιχτών φεστιβάλ στην ύπαιθρο, από τη περίοδο ακόμη και του Woodstock των λουλουδιών και των 60s τα stages ήταν αυτά που έπαιζαν ουσιαστικό ρόλο στην καλλιτεχνική αποτύπωση της όποιας εκδήλωσης!

Με το πέρασμα των ετών, την διαφοροποίηση από τις τέντες στα πελώρια support με τις τράσες και τις προσθήκες από τεράστιες LED οθόνες το επίπεδο έχει πάει σε άλλο σημείο αναφοράς, με πολλά εκατομμύρια έξοδα σε σχεδιασμούς, τεχνολογίες και αξιοσημείωτο design που μεταμορφώνουν ένα απλό stage σε μια παραμυθένια πολιτεία!

Η Tomorrowland, η απίστευτη πολιτεία ηλεκτρονικής μουσικής που από τα βοσκοτόπια του boom στο Βέλγιο, μπόρεσε κι έγινε η Ολυμπιάδα των φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να μην είναι σημείο αναφοράς, με την ποιότητα υπεροχής – εκτός από όλες τις άλλες παροχές – και στο θέμα του stage!

Με εντυπωσιακή αναβάθμιση και οπτικο-ακουστική μεταμόρφωση από χρόνο σε χρόνο αποτελεί σημείο αναφοράς και σε κατασκευαστικό επίπεδο!
Δείτε την εξέλιξη χρονιά με χρονιά στην παρακάτω φωτογραφία…

tomorrowland-stages-all-yea

και δείτε και το spoiler εικόνας που κυκλοφόρησε με το φετινό εκπληκτικό stage που ετοιμάζεται πυρετωδώς!

TM2018

η συνέχεια … on stage!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts