Με αφορμή τα 20 χρόνια δημιουργίας ενός από τα club-θρύλους της αθηναϊκής χορευτικής σκηνής, του +Soda, μια παρέα καλλιτεχνών που σφράγισε την μουσική ταυτότητα μιας ολόκληρης εποχής, ανήμερα των Χριστουγέννων ενώνει τις δυνάμεις της για ένα επετειακό reunion +Soda πάρτι, στην σκηνή του Methodia Art Multispace!

Η έμπνευση για το +Soda 20 year reunion party, πηγάζει από την ίδια την ιστορία των πρωταγωνιστών που θεμελίωσαν την ελληνική χορευτική σκηνή και την ανέδειξαν στο θρυλικό club. Christo Z, Ms Lefki, Anna Maria X, Petros Floorfiller και Romylos για πρώτη φορά όλοι μαζί σε ένα stage, γεμάτο από ηλεκτρονικούς ήχους του χθες και του αύριο.

Μαζί τους o dj Angel, η Ιωάννα και ο Γιάννης, οι ιδιαίτερες στιλιστικές επιλογές, τα dance shows, οι αναμνήσεις και η ενέργεια της ωραιότερης εποχής του ελληνικού clubbing… Η Homebase Project, η εταιρία παραγωγής αυτού του event, είναι δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων που εμπνεύστηκε από τη βαθιά αγάπη για την ηλεκτρονική dance μουσική και σκοπός της είναι να φέρει πίσω τη χαμένη μαγεία! Να δείξει τον σεβασμό της προς όλους τους ανθρώπους που συνέβαλλαν – ο καθένας με το δικό του τρόπο- στην Ελληνική ηλεκτρονική σκηνή και διαμόρφωσαν την κουλτούρα του clubbing όπως την ξέρουμε σήμερα. Να προωθήσει το πνεύμα της ενότητας. Να φέρει σε επαφή δημιουργικούς ανθρώπους και τις ιδέες τους και, τέλος, να φέρει πίσω την κουλτούρα που χαρακτήρισε την dance σκηνή!

H βραδιά των φετινών Χριστουγέννων ανήκει στους πρωτοπόρους του ελληνικού clubbing, στους clubbers των 90ς, και στους νεότερους φίλους της σκηνής που δεν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτήν την εμπειρία. Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου, από τις 10.30 το βράδυ, σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα μαζί με την αγάπη μας για την μουσική που μας ενώνει και μας εμπνέει!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts