Ήταν θαρρώ 1998 όταν κυκλοφόρησε η πέμπτη συλλογή του Cafe Del Mar με τις επιλογές του Jose Padilla. Mια από τις καλύτερες και αξέχαστες chill out συλλογές που χαρακτήρισαν μια ολόκληρη εποχή, ψαγμένων και διαφορετικών electronica ακουσμάτων γεμάτων κουλτούρα και θαυμασμού, για ένα ιστορικό cafe της ibiza, που αν περάσεις σήμερα απ’ έξω, απλά γελάς…

Ένα από τα πολύ όμορφα κομμάτια της 5ης συλλογής ήταν αυτό:

Levitation More Than Ever People

Producer [Produced For Leviatation By] – Chris Gilcher*, Ingmar Hansch*, Marcell MeyerVocals – Cathy BattistessaCathy BattistessaWritten-By, Producer – Levitation

Χτες χάρηκα ιδιαίτερα που βρήκα στο Inbox promo του GodisaDJ.gr μια Ελληνική διασκευή σε υπέροχη καλοκαιρινή αύρα και disco mood! Το κομμάτι έχει μια πολύ σοβαρή επανεκτέλεση και μάλιστα και σε freedownload προσφορά!

Ο Α-Sirr (Alex Psyrakkos) συναντά παραγωγικά τους Audrey McDonald (vocals) & Humberto Piccoli (solo guitar) & Petros Voudouris (additional production, mixing & mastering) σε ένα cover που τιμά πραγματικά την αυθεντική εκτέλεση!

Θα το βρείτε εδώ σε FreeDownload! 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts