Πρωινό ξύπνημα Κυριακής! Είναι από αυτές τις ημέρες που θες να χουζουρέψεις κ ο συννεφιασμένος ουρανός της Αθήνας σε βοηθά! Από την άλλη αν είσαι πρωινός τύπος ακόμη και την Κυριακή θα σηκωθείς να ανταμώσεις με το μπρίκι και την ιεροτελεστία της ετοιμασίας του Ελληνικού καφέ…

Το μπαλκόνι έχει την πρώιμη ανοιξιάτικη ηρεμία της εποχής και το inbox είναι γεμάτο από tracks που ζητούν το play μας…

Υπάρχει τρόπος, κώδικας επαφής στον τρόπο που θα δεις και θα ακούσεις ένα track! Από τον τρόπο άφιξης που θα το δεις με ή και χωρίς εισαγωγικό κείμενο στο Inbox σου, μέχρι και η απορία από την εφευρετικότητα του τίτλου του!

ο Nikos Kolovaris ο δημιουργός του track που μου κέντρισε πρώτο σήμερα το ενδιαφέρον, είναι ένα παιδί που δεν έχω γνωρίσει ποτέ, αλλά με κέρδισε λες και ήταν κολλητός μου!

Ο μελωδικός και trippy ήχος του κομματιού του, ταίριαξε με την πρώτη γουλιά του καφέ μου δίνοντας μου μια ιδανική γεύση στον ουρανίσκο του στόματος αλλά και των αυτιών μου που το άκουγαν από τα ακουστικά!
Μετά, ο τίτλος …  “Abused Use Of Love” δηλαδή η κακοποιημένη χρήση της Αγάπης, μπορεί σαν έννοια να είναι βαριά και θέμα δύσκολο, αλλά ο καλλιτέχνης θέλησε να το εκφράσει μέσω της βελούδινης σύνθεσής του, δείχνοντας μας πόσο κοινωνικά ευαισθητοποιημένος / ψαγμένος μπορεί να είναι…

Τέλος, το Nick Name του “Silent Progress” δίνει κι αυτό το στίγμα του! Η ήρεμη δύναμη και πρόοδος είναι αυτή που μέσα από το μεράκι, τη σκληρή δουλειά και τον έρωτα για αυτό που κάνεις αναδύεται από μόνη της και κερδίζει το μπράβο!

Καλοτάξιδο το Release Νikos Kolovaris! Το υποδεχόμαστε με αγάπη!

BEATPORT: https://www.beatport.com/release/abus…

https://www.facebook.com/wetrecordings
https://soundcloud.com/wet-records
https://www.facebook.com/Silent-Progr…

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts