Η Σαββατιάτικη βραδιά ήταν απο αυτές που λέμε ανοιξιάτικες! Μέσα στο club ο κόσμος είχε από νωρίς ξεκινήσει να λαμβάνει το vibe και να το μοιράζεται με κίνηση και χαμόγελα! Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από το κοινό και τη δίψα του για την ηλεκτρονική μουσική και την αποδοχή της ιδέας και του feeling!

οι Kid Angelo & Zenn στο warm up έδωσαν την tech, groove house διάσταση για να μπεί αργότερα ο Johnny Gerontakis και να απογειώσει στη κυριολεξία το FLASH μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που το εγκαταλείψαμε!

Εκπληκτικό ανεβαστικό σετ με EDM παλμό, που αξίζει να το ακούσετε! Είναι εκπληκτική η συμμετοχή του κόσμου και αυτό δεν είναι περίεργο! Τόσα χρόνια (6) σε μαγαλύτερους χώρους χειμώνα – καλοκαίρι, η “παρέα” – γιατί παρέα είναι πάνω από όλα, καθιερώθηκε με αγάπη και αφοσίωση πάνω στο χτίσιμο της ιδέας ενός dance party! Και αυτό κερδίζει σήμερα, τη φήμη και τη καθιέρωση του δημοφιλέστερου party στην Αθήνα στημένο πάνω σε EDM concept και ήχο!

steve w.jpg

ο Steve, είναι η φιγούρα του party! Εκπληκτικός στο MCing ξεσηκώνει και ανεβάζει το κοινό, με ατάκες έξυπνες, καθοδήγηση και ρυθμό! Αν είσαι DJ και τον ακούσεις, θα δεις ότι πρώτον ξέρει όλα τα κομμάτια και που θα συμμετέχει με την “πρόζα” του και δεύτερον ότι τα κάνει όλα μετρημένα σε “οχτάδες”!

Johnny Panopoulos: ανεβαίνει στα πιο απίθανα σημεία για να αποθανατίσει με τη κάμερα του όλα όσα συμβαίνουν στο club!

Για τον JG τα είπαμε, αλλά αξίζει να πούμε και κάτι ακόμα! Το ζει με κάθε ένα το Show Me Love! Με επαφή με τον κόσμο, κίνηση στη κονσόλα, εμπειρία και σωστές επιλογές στο compiling του σετ, αλλά και πολλά χαμόγελα είναι ο “βασιλιάς” της παρέας και παράλληλα και το “καλύτερο” παιδί όπως λένε οι συνεργάτες του με πρώτο και καλύτερο τον τρελο-Παριανό!!!

Το Show Me Love μας ενέπνευσε χτες … Κάτι λίγο το κοινό που δείχνει ότι μπορεί να διασκεδάσει απόλυτα με τα χέρια ψηλά (λόγω drop) και όχι “Παντελίδη”, κάτι πολύ περισσότερο ο JG που είχε ήδη με το μυαλό ταξιδέψει προς ULTRA, απογειωθήκαμε χτες! Κυρίως όμως θέλω να σταθώ κάπου…

Δεν έχει σημασία το μέγεθος ενός club αλλά η διάθεση. Και αυτό που το Team του God is a DJ έζησε χτες ήταν πραγματική αγάπη!

Show Me Love … δηλαδή!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts