Ήταν Μάρτιος του 2013… 25η Μαρτίου μάλιστα στην Ελλάδα γιορτάζαμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, παράλληλα την Εθνική μας επέτειο της Επανάστασης του 1821, τρώγαμε μπακαλιάρο – σκορδαλιά και απέναντι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στο Miami Ultra Festival, μια άκρως συναισθηματική εμφάνιση που έκρυβε και το “τέλος” στην επαγγελματική συνεργασία των Ingrosso, Axwell, Angelo, ευρύτερα ή καλύτερα Παγκόσμια γνωστότερους ως “SWEDISH HOUSE MAFIA” ή αλλιώς ως το τριο που άλλαξε για πάντα την ηλεκτρονική μουσική και τη σύγχρονη House σκηνή κι ας προέρχονταν από την παγωμένη Σουηδία!

5 χρόνια αργότερα στο τόπο του εγκλήματος οι δολοφόνοι, μάλλον θα επιστρέψουν ξανά, έστω και για μια “special” εμφάνιση για τα 20 χρόνια του θεσμού!

Οι φήμης και τα posts έχουν οργιάσει:

Ενώ ο ίδιος ο CEO του Ultra Festival δεν κρατιέται…

“Yes, something very big is in the works! Every year we pride ourselves on delivering for our fans special unannounced performances and surprises. But for the big 20th Anniversary, we knew we had to deliver something huge. Something unique that can only be seen at Ultra. It is completely under wraps. The only thing I can say is to Expect The Unexpected”.

Έξυπνο marketing, φιλόδοξη προσπάθεια ή Ράδιο Αρβύλα; Σε 2 μήνες θα ξέρουμε… Η ανυπομονησία όμως είναι τεράστια για εκατομμύρια fans!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts