Έχετε σκεφτεί πόσο γρήγορα τρέχει η τεχνολογία; Μάλλον ναι, το έχετε διαπιστώσει μόνοι σας! Δεν είναι πολλά τα χρόνια από τότε που βλέπαμε σε διαφημιστικά έντυπα πως θα ήταν η TV του αύριο …

Και αυτή ήρθε σε HD και σε προδιαγραφές on demand channels μέσω του internet! Στο DJing, τα πράγματα πιθανά να εξελίχθηκαν και καλύτερα, αφού η κυριαρχία των πικάπ, έφερε την tablet CD εποχή της digital περιόδου και στο σήμερα, παρέα με τον υπολογιστή (ή απλά το USB Stick) την πρωτοκαθεδρία του digital software και τη τεχνολογία 5* στον χώρο μας, αρκεί βέβαια κάποιος να μπορεί να εναρμονιστεί με τις συνεχόμενες αλλαγές, τα ποικίλα updates και φυσικά να διαθέτει και μια “τσέπη” που να μπορεί να ξοδεύει σε DJing εξοπλισμό αφού μπορεί πλέον το υλικό (mp3 – tracks) να είναι φθηνό ή και τσάμπα, ο σωστός εξοπλισμός όμως κοστίζει και πρέπει να ανανεώνετε σχετικά γρήγορα!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα πολύ ωραίο άρθρο του Digital DJ Tips σχετικά με το νέο software του Serato με απευθείας εφαρμογή στο iPad σας! Δείτε το παρακάτω video και διαβάστε αναλυτικά την παρουσίαση κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts