To νέο και πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ SCOUTING έρχεται στο Wave Athens!

Πρώτη καλεσμένη η πανέμορφη (και πρώην μοντέλο) Lego με την οποία είχαμε μια online συνέντευξη λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα:

LEGO INTERVIEW AT GODISADJ.GR

Γεια σου Lego!
Πώς επίλεξες αυτό το συμπαθητικό ψευδώνυμο; Να μαντέψουμε από τα διάσημα παιχνίδια ή είναι κάτι άλλο;

(Hi Lego! How did you get this nice nick name? Shall we guess from the famous toys or is it something else?)

scouting w.lego2

Έρχεσαι στην Αθήνα για πρώτη φορά για να συναντήσεις το ελληνικό κοινό! Ποια είναι η προσμονή για την εκδήλωση “Scouting” που σας παρουσιάζει στο Wave στην Αθήνα; Τι μπορούμε να περιμένουμε να ακούσουμε απόψε;

(You are coming to Athens for the first time meeting the Greek audience! What is your feedback about “Scouting” event presenting you at Wave in Athens? What can we expect listening tonight?)

Έχεις μια διπλή σταδιοδρομία! Μια στους γνωστους περιπάτους της  πασαρέλας στην μόδα και μια δεύτερη ως DJ μεταξύ των αρκετών venues στην Ευρώπη! Υπάρχει κάτι που προτιμάς από τα δύο ή είναι απλά πάθος και για τις 2 ασχολίες;

(You are having a double career! One on the walking booths of fashion modeling and one second as a DJ among techno booths around Europe! Is there something you prefer or is it just passion for both?)

scouting w.lego3

Το Scouting φέρνει και ανακαλύπτει μία φορά τον μήνα τα επόμενα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, κάνοντας μας όλιυς να χορεύουμε σαν να μη υπάρχει αύριο και ονειρευόμαστε με τις ελπίδες του μέλλοντος. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό SCOUTING- OPEN CALL FOR DJS θα βρεις πιο κάτω.

Line Up 6.10:

Lego
https://www.facebook.com/saralegokanerva/

Jon Tsamis
https://www.facebook.com/Jon-Tsamis-512296245469952/

Reign of Time
https://www.facebook.com/reignoftime/

Isi
https://www.facebook.com/Isi.INnovations/

Steph
https://www.facebook.com/Stephbolivarbeachbar/?ref=br_rs

Salin
https://www.facebook.com/Salin-K-546973189003142/

Doors Open: 00:00
Free Entrance.
Wave Athens / Ηρακλειδών 61, Γκάζι

Feel the Wave.

————————————-
Scouting – Open Call for DJs

Ένα φρέσκο και πολλά υποσχόμενο project ψάχνει .. εσένα! Πιστεύουμε στην εξέλιξη και πρόοδο του κάθε ανθρώπου.

Αναζητούμε νέους καλλιτέχνες αλλά και όσους βρίσκονται καιρό τώρα στον χώρο της μουσικής και πιστεύουν πως ήρθε η στιγμή να αναδείξουν τις ικανότητες τους, πάνω στην τέχνη του DJing.

Αν πιστεύεις πως αξίζεις να βρίσκεσαι ένα βήμα πιο μπροστά, συμπλήρωσε τη φόρμα που βλέπεις πιο κατω και άσε το set σου να μιλήσει για σένα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_48hv0qu4io3S5AjUTLfIM2mcCnt8RsRx9lesfzFObJyA6w/viewform

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts