Αποτελεί σίγουρα έναν από τους σωματοφύλακες της ηλεκτρονικής σκηνής της Μεγάλης Βρετανίας με ένδοξο παρελθόν και μοναδικές επιτυχίες. Σαν ένας “λόρδος” της ηλεκτρονικής μουσικής, έπρεπε να φέρει κάτι για να μείνει στην ιστορία, ως μια από τις αξέχαστες & μοναδικές βραδιές του μπροστά στο κοινό με κάτι τόσο τέλεια διαφορετικό!

sasha - refracted2

Εμπνευσμένο από καλλιτέχνες όπως ο Nils Frahm και ο Jon Hopkins, ο Sasha προετοιμάστηκε σκληρά για 2 χρόνια, διδάχτηκε θεωρία της μουσικής και έλαβε μαθήματα πιάνο. Στο Barbican το Σάββατο 20 Μαΐου, έπαιξε ζωντανά στο πιάνο και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, με τη συνοδεία των τραγουδιστών, κρουστών και φυσικά των τακτικών συνεργατών του, τους Charlie May, Dennis White και David Gardner !

sasha

Το Barbican ήταν ένας κλιμακωτός χώρος, η ακουστική του αμφιθεάτρου δούλευε για τα μπάσα, τα κρουστά και τα vibrato των χορδών. Ο ήχος ήταν καλός σε όλη την έκταση. Το θολό σκηνικό ήταν γεμάτο με εξοπλισμό-όργανα που ξεπέρασαν αριθμητικά τους μουσικούς. Οι φανταστικοί προβολείς ταλαντεύονταν απαλά, λούζοντας τους μουσικούς με μια χρυσή λάμψη. Στο δεύτερο μισό, το οποίο επικεντρώθηκε σε παλαιότερα κομμάτια, μια πορτοκαλί απόχρωση που θύμιζε ηλιοβασίλεμα από την Ibiza έπεσε πάνω από τη σκηνή. Καθώς ο ρυθμός αυξήθηκε, το ίδιο συνέβη και με τους προβολείς, που στρέφονταν σε ολόκληρο το πλήθος των άλλοτε συγκλονιστικών ’90s ravers σε μια σπάνια μεγάλη νύχτα.

Ακούστε το Live μέσω του Spotify κι αγοράστε το υπέροχο Blu-ray DVD που κυκλοφορεί εδώ: https://latenighttales.co.uk/products/preorder-sasha-refracted-live

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts