Σε μία εποχή με τόσες δυσκολίες, κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές με εξάρσεις, πανδημίες, συρράξεις … ξαφνικά σκέφτεσαι… “Θεέ μου τι ζω!”

Ο καθένας από εμάς το βιώνει διαφορετικά, άλλος είναι εξωστρεφής και το εκφράζει με εκνευρισμό, άλλος εσωστρεφής και το θάβει μέσα του, άλλος είναι στα @@ του και δεν τον ακουμπάει καν … κι άλλος είναι κάτι σαν τον RONI IRON!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

Ένας dj/producer από μια άλλη διάσταση, ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, άποψη, γνώση και τόλμη!
Η έκφραση του, ο τρόπος μεταδοτικότητάς του, η επικοινωνία του με το κοινό είναι μέσω της παρτιτούρας και των τόσο δυνατών ήχων & μελωδιών που παράγει, που ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!

Το Ηeroes δεν είναι απλά ένα instrumental κομμάτι γεμάτο συναίσθημα, Ελληνική ρίζα και κατεύθυνση! Είναι μια ωδή στον ίδιο τον Έλληνα από τα όσα ζει, πέρασε και θα περνά από εκείνο το πρωινό της 21 Μαϊου του 1453, όταν αλώθηκε η Πόλη!

Είναι μια ωδή, στις θυσίες του Έλληνα, στον πόνο, τις κακουχίες αλλά παράλληλα και μια έμπνευση που το ακούς να μιλάει μέσα σου, να πεισμώνει την Εθνική σου συνείδηση να σε κάνουν να παίρνεις ηχητική ντόπα για τις δυσκολίες που ζεις σήμερα!

Το τραγούδι περιέχει samples από το “Δυο Νύχτες μόνο” του μεγάλου Δημήτρη Μητροπάνου και λόγια από τον εκπληκτικό μονόλογο που μας έδωσε κάποια χρόνια πριν ο επίσης μεγάλος Στάθης Ψάλτης.
Πατήστε play , ακούστε τα λόγια και σκεφτείτε…
Γιατί η μουσική έχει κ τέτοια δύναμη , σε κάνει να σκέφτεσαι !… όπως λέει κι ο ίδιος ο Roni Iron!

…μια κατηγορία από μόνος του!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts