Τον Τάσο Γιασιράνη τον γνώρισα μέσα από την κοινή μας ραδιοφωνική στέγη το Radio1 το 2004 και πραγματικά τον ξεχώρισα λόγω του “αρχοντικού” του στυλ και της elegant μουσικής γραμμής που ακολουθούσε! Ο Τάσος εκτός από πολύ καλός DJ και παραγωγός ραδιοφώνου ήταν και παραμένει πάντα ένας γνήσιος ΡΟΔΙΤΗΣ που λατρέυει το νησί του και γεννά πάντα ιδέες για να βοηθήσει τη προώθηση του!

Rho sunset by Tasos Giasiranis.jpg

Για 3η φορά και σε δύσκολους δισκογραφικούς καιρούς κυκλοφορεί το CD Rhodes Dreamline που είναι αφιερωμένο στην όμορφη Λίνδο, αλλά έχει ήδη τιμηθεί και για τα δύο προηγούμενα, με τίτλο Rhodes Summer Chic και Rhodes// Terme Di Calitea τα οποία πωλούνται στην Ελλάδα αλλά και σε πέντε πόλεις του εξωτερικού (Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία και Βέλγιο). Το νέο του CD το παρουσιάζει και στο Αθηναϊκό κοινό τις προσεχείς ημέρες!

Tasos Giasiranis.jpg

Το CD Release Party θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την KLIK Records, τη Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στις 10 το βράδυ στο “RECIPE BAR”, στην Κηφισιά!

Να είστε εκει!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts