Αν είναι πραγματικό το leak, βλέπουμε στη φωτογραφία μάλλον τον νέο club-standard μίκτη της Pioneer, τον αντικαταστάτη του πολύ επιτυχημένου μοντέλου DJM-900 Nexus, με προφανή ονομασία (από τη φωτογραφία) DJM-900NXS2.

djm900NXS2.jpg

Οι διαφορές που παρατηρούμε από τη φωτογραφία είναι αρχικά στο σχήμα του μίκτη, ειδικά στο κάτω μέρος του, πράγμα που μας οδηγεί στο να βγάλουμε και συμπέρασμα για το σχήμα των νέων cdj’s, καθότι τα εκάστοτε cdj ταιριάζουν σε σχέδιο πάντα με τους αντίστοιχους μίκτες. Άλλες διαφορές που φαίνονται είναι οι 2 πλέον usb θύρες πάνω αριστερά μάλλον για πιο εκτεταμένη χρήση του μίκτη σαν midi controller και η απουσία εισόδου του πρώτου μικροφώνου (υποθέτουμε ότι πήγε στο πίσω μέρος), διαφορετική τοποθέτηση των mic level (οριζόντια αντί για κάθετη), μια επιπλέον θύρα πάνω δεξιά στο μίκτη που δε φαίνεται τι είδους μπορεί να είναι μιας και είναι καλυμμένη, νέα lcd οθόνη, αλλά και touchpad που φαίνεται ξεκάθαρα τα «μέτρα» για πιθανά εφέ. Ακόμη βλέπουμε τρία νέα κουμπιά με μπλε led πάνω από το ποτενσιόμετρο επιλογής των εφέ, που τα ξέρουμε από τον πρώτο 900άρη (και υπάρχουν και σε αυτόν της φωτογραφίας) από όπου πυροδοτούνται τα εφέ filter, crush κτλ. ανά κανάλι, ίσως για κάποια επιπλέον εφέ στο master του μίκτη (?).

Ο Djm-900 nexus έχει πλέον αποδείξει πόσο δυνατό εργαλείο είναι και πρωταγωνιστεί παγκοσμίως στο είδος του, μένει να δούμε και στην πράξη τι βελτιώσεις μας φέρνει η pioneer στο νέο της εργαλείο αν (ξαναλέμε) είναι αληθινό το leak της φωτογραφίας, τόσο σε εμφάνιση, αλλά και «κάτω από το καπό του»! Και μην ανησυχείτε, θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας τον παρουσιάσουμε!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Ο Anastasio (Τάσος Παπαδόπουλος) ξεκίνησε το djing επαγγελματικά το 1997. Τα 3 τελευταία χρόνια είναι βασικός συνεργάτης στο Godisadj.gr καθώς και ο επίσημος dj της σελίδας! Ασχολείται κυρίως με τεχνικά θέματα αλλά και θέματα που απασχολούν dj's. Δεινός εργάτης της κονσόλας, θα τον δείτε σε πολλά βίντεο στο youtube και στο godisadj.gr!

Related Posts