Η Intersys, o επίσημος εισαγωγέας Pioneer στην Ελλάδα, μεγαλώνει και εστιάζει στις ξεχωριστές ανάγκες του κοινού της δημιουργώντας 2 ολοκαίνουργια social accounts σε Facebook και Instagram αποκλειστικά για djs!

Στο @pioneer_dj_intersys οι μουσικοί παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα του #1 djing brand, να βλέπουν tutorials, να μαθαίνουν secret tips για τον εξοπλισμό τους, να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς και πολλά ακόμη.

Ένα τόσο μεγάλο βήμα δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μην ξεκινήσει σε κλίμα εορταστικό! Εξού και η @pioneer_dj_intersys σφυρίζει την έναρξη με έναν μεγάλο διαγωνισμό, χαρίζοντας σε έναν (1) υπερτυχερό το  νέο, υπερσύγχρονο και αισθητικά άρτιο DDJFLX6 controller.

Πρόκειται για ένα Pioneer controller 4 καναλιών κατάλληλο για Rekordbox και Serato DJ Pro. Διαθέτει το ολοκαίνουργιο Merge FX, για smooth μεταβάσεις ακόμα και σε κομμάτια με τελείως διαφορετικό BPM ή track key. Κι ακόμα διαθέτει τροφοδοσία μέσω USB, ενσωματωμένη κάρτα ήχου, backlit performance pads, ενώ δεν απαιτεί εγκατάσταση drivers. Μάθε περισσότερα στο http://bit.ly/pioneer-ddj-flx6 .

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό εδώ: https://www.instagram.com/pioneer_dj_intersys/

Καλή τύχη!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts