Στην 2η ημέρα των σεμιναρίων της Pioneer DJ/Intersys είχαμε πραγματικά την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε τους ίδιους τους ανθρώπους του brand και να διαπιστώσουμε από κοντά την πραγματική αγάπη – αφοσίωση τους στο δόγμα του DJing!

DSC_2747

Οι 24 υπερτυχεροί των σεμιναρίων, είχαν την τύχη να διδαχτούν το rekordbox από τον ίδιο τον software manager της Pioneer DJ, έναν legend του είδους στην Ολλανδία με κολλητούς όλους τους μύθους του DJing εκεί, όπως τους Tiesto, Armin κτλ.

DSC_2640

Ο Jeroen Groenendijk με το ψηλό του #originalDutch παρουσιαστικό έδειξε με το «καλημέρα» πόσο παθιασμένος είναι με το DJing και πόσο ερωτευμένος με αυτό που κάνει! Η 3ωρη διάλεξη έγινε τόσο απλά και ενδιαφέρουσα 4 ½ για τους συμμετέχοντες που με πολύ ενδιαφέρον αλλά και ωραίες ερωτήσεις μπήκαν στα ενδότερα του συστήματος από τον ειδικό!

DSC_2636

DSC_2650

Το DJing μέσα από την ειδική μέριμνα της Pioneer DJ δεν είναι απλά ένα επάγγελμα ή χόμπι. Είναι πραγματική επιστήμη, βλέποντας την εξέλιξη, την ορθολογία της σκέψης και την αποτύπωση του σε ένα μαγικό software που πραγματικά είναι το υπόλοιπο μισό του μηχανήματος που θα αποκτήσεις!

DSC_2674

Την επόμενη εβδομάδα το 3ο σεμινάριο θα έχει την χαρά να δείξει τι έρχεται ΑΥΡΙΟ στο μέλλον, σήμερα – μέσα από τον εξοπλισμό – και τον ορθό τρόπο χρήσης του, με έμφαση στο live producing performance, από τον Έλληνα Pioneer DJ Ambassador, τον Anastasio φυσικά στην DJ Survival με την Intersys.

DSC_2727

images by Alexandros Petsavas ©

Σχόλια

σχόλια