Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται …

Djs1000

Θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος για την κυκλοφορία του DJs1000 που μοιάζει με player, ενώ είναι ένα απίστευτο sampler!

djs-1000-main

Πολλοί από τους επαγγελματίες DJs σήμερα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όργανα και εργαλεία παραγωγής στις ζωντανές εμφανίσεις για να τις κάνουν δημιουργικές και μοναδικές. Με ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, 16 πλήκτρα πολλαπλών χρωμάτων εισόδου, 16 πολύχρωμα Performance Pad, πλήθος εισόδων και εξόδων, καθώς και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά απόδοσης, το DJS-1000 είναι το ιδανικό μουσικό όργανο για να μπει στο δικό σας booth και να προωθήσει την “παρουσία” σας μετά τεχνικής … στο επόμενο επίπεδο!

Δείτε την αναλυτική του παρουσίαση στο video που ακολουθεί και σύντομα σας ετοιμάζουμε εκπλήξεις!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts