Το νέο #υπερσύγχρονο DJ controller της Pioneer DJ το DDJ 1000 έρχεται άμεσα στα χέρια μας!

Θα έχει αποκλειστική χρήση με την επαγγελματική εφαρμογή rekordbox dj. Το 4-κάναλο DDJ-1000 έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο rekordbox dj μετά την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του rekordbox (έκδοση 5.1).

DDJ 1000_4

Το DDJ-1000 προσφέρει την ιδανική λύση αν θέλετε να παίξετε σε εκδηλώσεις και πάρτι εκτός από τα clubs, χάρη στην εύκολη φορητότητα και το ολοκαίνουργιο περιβάλλον εργασίας του χρήστη, το οποίο είναι παρόμοιο με το γνωστό set-up για multiplayer / DJM club. Τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν jogs πλήρους μεγέθους που κληρονόμησαν από το CDJ-2000NXS2 με προσθήκη οθόνης On Jog, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε σημαντικές πληροφορίες για τα κομμάτια χωρίς να κοιτάτε στο φορητό σας υπολογιστή. Δημιουργείστε αίσθηση στις μίξεις σας με το 14 Beat FX και χρησιμοποιήστε τα 16 πολύχρωμα Performance Pads (8 ανά κατάστρωμα) για να ενεργοποιήσετε διάφορες λειτουργίες όπως Hot Cues, Pad FX και Keyboard Mode, που σας δίνουν τη δυνατότητα να παίξετε ένα Hot Cue σε διαφορετικά ημιτονοειδή. Αυτό σας επιτρέπει να αυτοσχεδιάζετε με ήχους και να δημιουργείτε μουσικές φράσεις σαν να παίζατε στο πληκτρολόγιο ενός συνθεσάιζερ ή άλλου οργάνου.

DDJ 1000_2

Η σημαντικά αναβαθμισμένη έκδοση του rekordbox περιλαμβάνει βελτιώσεις στη λειτουργία των σχετικών τραγουδιών, προσθέτοντας περισσότερες επιλογές για την γρήγορη εύρεση κομματιών που ταιριάζουν καλά με αυτό που παίζετε. Και το βελτιωμένο rekordbox dj Plus Pack φέρνει νέες προσθήκες όπως το Automix, το οποίο χρησιμοποιεί την αναβαθμισμένη ανάλυση κομματιών του λογισμικού για να αναμειγνύει αυτόματα και αδιάλειπτα κομμάτια.

Το DDJ-1000 θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Ιανουαρίου του 2018. Έρχεται με ένα συνοδευτικό κλειδί άδειας χρήσης για την επαγγελματική εφαρμογή performance DJ rekordbox dj. Αν διαθέτετε ένα κλειδί άδειας για ένα από τα πακέτα Recordbox Plus (rekordbox dj, video ή dvs), μπορείτε να κάνετε δωρεάν αναβάθμιση στη νέα έκδοση του Plus Pack.

DDJ 1000_3

Το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να του κάνουμε #unboxed video episode από την επίσημη αντιπροσωπία της Pioneer DJ στην Ελλάδα την Intersys.

http://www.intersys.gr
https://www.facebook.com/pioneerFans/

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts