Από τον Ιουλιο όταν και κυκλοφόρησε το αρχικό project της audio παραγωγής το κομμάτι αυτό έδειξε σημεία δύναμης, ποιότητας και γοητείας!
Κάτι η παραγωγική εμπερία και δύναμη του Pink Noisy στο να σκεφτεί το κομμάτι και να το παράγει, κάτι η ξεχωριστή γοητεία της Μαρίας Αντωνά που “γράφει” σε όλα τα επίπεδα της επαγγελματικής της πορείας, έδωσαν πολύ υψηλές αποδόσεις στην έννοια του τίτλου του track “I Want More”!

Αυτό επιβραβεύτηκε και από την επίσημη κυκλοφορία του κομματιού από την feelgood records αλλά και από την καταπληκτική σκηνοθετική δουλειά, ενός ιδιαίτερα καλού video clip της επιτυχίας που έρχεται!

Η Maria Antwna είναι ΗΟΤ και το γνωρίζει! Δεν είναι όμως το περιτύλιγμα! Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση! Είναι μια γυναίκα που δουλεύει ΠΟΛΥ και απολαμβάνει τη διάκριση της αναγνώρισης για τη σταθερή της ώριμη εξέλιξη στον χώρο!

Δείτε το video !

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts