Για το ταλέντο μη το συζητήσουμε. Το έχουμε πει πολλές φορές… ξεχειλίζει στους Έλληνες. Αυτό που τους λείπει είναι το “κονέ” για να γίνει το πάντρεμα αναγνωρισιμότητας και γιατί όχι και πιθανής καριέρας!

Με την Ελλάδα της “αξιοποίησης” των ταλέντων σε κάθε φάσμα δημιουργίας και επαγγέλματος, η μόνη λύση είναι το ταξίδι μέσω “internet” προς το εξωτερικό με με διαβατήριο το ταλέντο και την τύχη, μήπως κάποια δισκογραφική ή κάποιος γνωστός ξένος παραγωγός/dj, ακούσει κι αξιοποιήσει τα προσόντα τους.

Είναι γνωστό πως ο Paul Oakenfold που πρόσφατα επέστρεψε και επισκέφτηκε την χώρα μας (διαβάστε παρακάτω)…

Paul Oakenfold … πιθανά ο πρώτος STAR DJ του πλανήτη!

είναι γνωστός λάτρης της χώρας μας, με τεράστιο φανατικό κοινό και πραγματικούς φίλους – κάτι που φάνηκε άλλωστε και στο event του στο Bolivar – βοηθώντας με κάθε τρόπο Έλληνες djs/producers. Είναι τρανό το παράδειγμα του πριν από 15 χρόνια εγχειρήματος αξιοποίσης και φυσικά καριέρας του ΕλληνοΑμερικάνου Robert Vadney από την Ρόδο, έναν πραγματικά πολυτάλαντο καλλιτέχνη, τον οποίο πίστεψε και ανέδειξε σε τεράστιο όνομα της PSY-Trance σκηνής μέσω του Perfecto label του!

Πολλά χρόνια μετά, στο 2017 εμπιστεύεται και πάλι την αίσθηση, τα αυτιά του και το Ελληνικό ταλέντο του ORAW ενός νέου παιδιού με όρεξη και ταλέντο, τέτοιο ώστε να τον οδηγήσει μόνιμα το τελευταίο καιρό στο tracklist του επίσης τεράστιου Armin Van Buuren που το παίζει φανατικά!

ORAW

Πίσω απο το καλλιτεχνικό όνομα ORAW υπάρχει ο Έλληνας EliasMark, 29 ετων.
Από το 2003 άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής. Μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του κυκλοφορημένα πάνω απο 1000 tracks σε διάφορα είδη μουσικής με καλλιτεχνικά ονόματα όπως Pause, Dementia, Oramatica, Eraserz, MarkoE και έχει παίξει στο παρελθόν σε μεγάλα φεστιβαλ ανα τον κοσμο μαζι με top djs οπως Infected Mushroom, Astrix, Protoculture, Liquid Soul, Astral Projection και αλλους.
Έχει δουλέψει με εγχώριες εταιρίες όπως Sony Music, Cobalt Music, Minos EMI, Feelgood, Panik, Planetworks, D2E Music, Heaven Music καθώς και με εταιρίες του εξωτερικού όπως Armada Music, Perfecto Fluoro, BlackHole Recordings, Iboga Records.
Σαν ORAW, η πρωτη του δισκογραφικη δουλεια έγινε το 2013 απο την SugarFaktory και συνεχίστηκε έως το 2014 με μεγάλη επιτυχία καθώς υπήρχε υποστήριξη απο το MadRadioGreece και αποκλειστικότητα απο το Αμερικάνικο The EDM Network.
Ύστερα απο μία απουσία μερικών ετών, επιστρέψει δυναμικά τον Αυγουστο του 2017 με την διασκευή Yahel & Tammy – Cloud9 [Oraw Remix] το οποίο έχει συμπεριληφθεί στα playlist του Armin Van Buuren σε ASOT 817 & 830 και σε TOP10SummerChart του Will Atkinson, το track κυκλοφορησε στις 11 σεπτεμβριου απο το label του Paul Oakenfold “Perfecto Records” και έχει φτάσει την 7η θέση στο BeatportTranceTOP100 και ακομα ανεβαίνει!

Ακούστε το:

Δείξτε το support σας στον νέο Έλληνα παραγωγό μας, που σηκώνει τη σημαία μας ψηλά, αγοράζοντας το track εδώ: https://www.beatport.com/release/cloud-9/2105035

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts