Το σύνθημα θα μπορούσε να είναι “Πάμε σαν άλλοτε” !!! 

akrotiri w

Το θρυλικό club “W” επανέρχεται στον ιστορικότερο χώρο της παραλιακής, το Ακρωτήρι! Ένα μέρος που έχεις κάνει τα καλύτερα καλοκαιρινά ξενύχτια και έχεις προφανώς τέλειες καλοκαιρινές αναμνήσεις! Σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί και στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Ακρωτηρίου η απόλυτη Clubbing εμπειρία θα περιλαμβάνει φαντασμαγορικά show, φώτα και special effects τελευταίας τεχνολογίας καθώς και σίγουρα τα πιο δυνατά party της πόλης!

Η διαμόρφωση και η διαρρύθμιση του χώρου θα θυμίζει κατα πολύ το “W” όπως το γνώρισαν οι λάτρεις του σε μια, κατα πολύ, αναβαθμισμένη μορφή, καλύπτοντας όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες καθώς χωρίζεται σε Dancefloor, VIP area και Eστιατόριο!

• Κάθε Τετάρτη το πιο επιτυχημένο RnB & Hip Hop Party της πόλης “SHOWTIME”.
• Οι πολυαγαπημένες Πέμπτες επιστρέφουν: “SHOW ME LOVE” Parties και τους Ace2Ace.

ace2ace


• Κάθε Παρασκευή Nightcall Party.
• Κάθε Σάββατο καλοκαιρινά vibes με mainstream διάθεση με τον αγαπημένο De La Cruz στα decks!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts