Τις προηγούμενες ημέρες πολλοί superstar djs άρχισαν να ποστάρουν στα Social Media τους την φράση “Om Telolet Om” (The Chainsmokers, Martin Garrix, Hardwell, Marshmello και άλλοι), αλλά στην αρχή κανείς δεν ήξερε τι πραγματικά σημαίνει…!!!

Όμως από οτι φαίνεται η εξήγηση βρέθηκε και το “Om Telolet Om” σημαίνει “Sir, honk your horn, Sir” στα Ινδονησιακά. Το φαινόμενο αυτό ξεκίνησε τον Νοέμβριο, με ενα μικρό βίντεο που ανέβηκε στο Facebook, όπου πολλά παιδιά φώναζαν στα λεωφορεία που περνούσαν, περιμένοντας τον οδηγό να τους κορνάρει!

Tune In…!!!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Nick Maragos

Ο Dj Marnick γεννήθηκε το 1998 και απο πολυ μικρή ηλικία μπήκε στον κόσμο του Djing και του Production. Στα 17 του έπαιξε στο μεγαλύτερα μουσικά Festival της Ελλάδας (Colour Day Festival) μπροστά σε 32.000 άτομα, αλλα και μετέπειτα στα (Massive Story) parties. Tο πρώτο του release έγινε στην (Ensis Records). Σήμερα τον βρίσκει κανείς στο Amsterdam όπου χτίζει την καριέρα του με σπουδές πάνω στον ήχο (Audio Engineering Bachelor) ετοιμάζοντας διάφορα. Είναι φανατικός γάβρος και του αρέσει το κάμπινγκ!

Related Posts