Σε πείσμα των καιρών και της αριθμητικής μειονότητας, τη στιγμή που τα περισσότερα club έχουν γίνει ελληνάδικα, μια ξεχωριστή παρέα στη Κρήτη βάλθηκε να μας τρελάνει, τολμώντας το αντίστροφο!!! Η ομάδα της Chillin διοργανώνει μια σειρά από parties με house μουσική στο OLA ELLINIKA, RETHYMNO ονομάζοντας την μάλιστα “OLA_ABOUT_HOUSE”!!!

Η επιτυχία των πρώτων δύο parties ώθησε τους ιδιοκτήτες να του δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση μεταφέροντας το τις Τετάρτες!!!

O resident dj του party Andreasondecks και η ομάδα του εξοπλίζουν όλο τον κόσμο με σφυρίχτρες και κόρνες και ότι άλλο κάνει θόρυβο, βεγγαλικά και ότι άλλο δημιουργεί την αίσθηση πραγματικού party και απογειώνουν τη διασκέδαση με house και edm ήχους.

Στο party κάθε μήνα θα φιλοξενείται και ένας guest dj με την αρχή να κάνει ο resident dj του God is a Dj, ANASTASIO (aka Tasos Papadopoulos)!!!

Τετάρτη 3/12 λοιπόν OLABOUTHOUSE με special guest τον ANASTASIO!!!

Rethymno be ready!!!

https://www.facebook.com/olabouthouse

olahouse.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts