Η νέα κυκλοφορία των σπουδαστών του Electronic Music Production της SAE Athens βαθμολογήθηκε με 8/10 από τον μουσικό παραγωγό UMEK.
Η κυκλοφορία έγινε από την Plasteline Records στα πλαίσια του Electronic Music Production Course (Level 2).

Επιπλέον η Flexibilia είναι το νέο project της Plastic Recordings & Publishing που ήρθε στη ζωή για να εξυπηρετήσει τα ταλέντα – φοιτητές της SAE Athens στην ηλεκτρονική μουσική παραγωγή. Χωρίς κάποιο μουσικό προσδιορισμό ή αισθητικούς περιορισμούς υπόσχεται να καλύψει σχεδόν κάθε πιθανό dance style εκεί έξω, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά πρότυπα παραγωγής.

To τμήμα ηλεκτρονικής Μουσικής Παραγωγής στη SAE Athens παρουσιάζει μια καινοτόμο προσέγγιση για την μουσική τεχνολογία και τη παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής .Το EMP2 πρόγραμμα κατάρτισης αποτελείται από ειδικά μαθήματα, τα οποία υπόσχονται να ενισχύσουν τις δημιουργικές ικανότητες των μαθητών, αλλά και να υποστηρίξουν την περαιτέρω ανάπτυξή τους σε τεχνικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης, κάθε φοιτητής θα εργαστεί σε ιδιωτικές συνεδρίες με καταξιωμένους επαγγελματίες παραγωγούς που θα τους αναθέσουν ειδικές «αποστολές» σύμφωνα με μουσικές κατηγορίες και γενικό ύφος της παραγωγής τους. Αυτό θα τους βοηθήσει τόσο σε τεχνικό όσο και δημιουργικό επίπεδο, ενώ ο στόχος τους θα είναι να δημιουργήσουν ένα επαγγελματικό μουσικό κομμάτι. Σύμφωνα με την επαγγελματική επίβλεψη, οι μαθητές θα αναπτύξουν το μουσικό ύφος της επιλογής τους. Καθ ‘όλη αυτή τη διαδικασία της υλοποίησης, η όλη προσπάθεια θα έχει της επαγγελματικής επίβλεψης αναγνωρισμένων επαγγελματιών όπως οι: τεχνική αρτιότητα του έργου τους είναι εξασφαλισμένη. Σήμερα οι εταίροι μας είναι John Dalagelis, Thodoris Triantafillou, Aris Kokou, Serafeim Tsotsonis, Timewarp, Cydelix, Lee Burton, Cenobite and Throttler.

Τα προκύπτοντα κομμάτια θα είναι μέρος θεματικής ψηφιακής κυκλοφορίας σε labels όπως αυτά των Flexibilia & Plasteline Recordings και θα είναι διαθέσιμα σε μεγάλες πλατφόρμες, όπως τα iTunes, Beatport, Spotify, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Παράλληλα, οι κυκλοφορίες των tracks αυτών θα προωθούνται μέσω των παραδοσιακών διαύλων του internet. Με αυτό τον τρόπο, ο φοιτητής/εκκολαπτόμενος επαγγελματίας του χώρου θα βρει τον εαυτό του να στέκεται δίπλα στα μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts