Όταν η αποστολή είναι να πάρεις μέρος σε κάτι τόσο μεγάλο και όταν πιστεύεις στον εαυτό σου, ίσως αυτό να αποτελεί το καλύτερο εισιτήριο για να πάρεις μέρος σε remix contest διαγωνισμό! Όταν ειδικά σε κρίνει ένας από τους μεγαλύτερους εν ενεργεία DJs του πλανήτη, τότε η ΤΙΜΗ και η αξία της συμμετοχής, σίγουρα αξίζουν της προσπάθειας!

Ο Tiesto μέσω Beatport έφτιαξε ένα remix διαγωνισμό για το κομμάτι “TIËSTO FT. KYLER ENGLAND – TAKE ME” και χιλιάδες κόσμου έστειλαν τα demos τους, αφού ως έπαθλο ο νικητής θα κέρδιζε δισκογραφικό συμβόλαιο στο label του Tiesto “Musical Freedom”, φορητό tablet, τα επίσημα ακουστικά του Tiesto & sound library γεμάτο με samples!

tiesto contest.png

Οι 2 νικητές επιλέχτηκαν σήμερα από τον ίδιο τον Tiesto! O DJ που άνοιξε τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 επέλεξε Έλληνα DJ/producer για το καλύτερο remix! Και όταν αυτός ειδικά είναι νέος και ταλαντούχος, τότε έχουμε ένα ακόμα λόγο να αισθανόμαστε περήφανοι!

Ο Αλέξανδρος Μπαλογιάννης είναι ο Alex Balog! Ο δικός μας Martin Garrix ίσως, που στα 19 του χρόνια αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο παραγωγής στη γενιά του στη χώρα μας, χάρη στο εντυπωσιακό του αυτό remix και επίτευγμα!

alex balog.jpg

Βρήκαμε τον Alex λίγη ώρα μετά αυτή τη τρομερή πρωτιά του και είχαμε μια γρήγορη πρώτη mini συνέντευξη μαζί του !

Πες μας λίγα πράγματα για σένα! Πως και αποφάσισες να πάρεις μέρος σε κάτι το τόσο μεγάλο;

Καλησπέρα, καταρχήν συγχαρητήρια για την πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα στο site και στη ραδιοφωνική εκπομπή σας!

Είμαι 18 χρονών, σπουδάζω πληροφορική στην Λάρισα και ασχολούμαι με την παραγωγή μουσικής λίγο λιγότερο απο 1 χρόνο.. O κύριος λόγος που έκανα το ρεμίξ στο κομμάτι του Tiesto είναι επειδή μου άρεσαν πολύ τα φωνητικά και αφού ήμουν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, είπα να πάρω μέρος στον διαγωνισμό εφόσον δεν είχα κάτι να χάσω..

Πίστευες ότι θα κερδίσεις ή η σημερινή επιλογή σου αποτελεί και για σένα ευχάριστη έκπληξη;

Εννοείται ότι κερδίζοντας τον συγκεκριμένο διαγωνισμό είναι κάτι που με έκανε απίστευτα χαρούμενο, αλλά ούτε εγώ ο ίδιος μπορούσα να το πιστέψω αρχικά, μέχρι που σκέφτηκα πόσο πολύ υπομονή έχω κάνει και πόσο χρόνο έχω αφιερώσει μέχρι τώρα..

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts