Ο Steve Angello επιβεβαίωσε ότι το Swedish House Mafia θα ξεκινήσει μια περιοδεία τον επόμενο χρόνο.

Σε μια νέα συνέντευξη με τη σουηδική εφημερίδα Sydsvenskan, ο DJ / παραγωγός απάντησε σε πρόσφατες εικασίες ότι το τρίο θα επιστρέψει στην περιοδεία τον επόμενο χρόνο μετά την πολυαναμενόμενη επανένωση τους στο Ultra Miami νωρίτερα τον Μάρτιο, κατά την οποία ανακοίνωσαν ότι είμαστε “καλά αυτή τη φορά “.

“Αυτό θα συμβεί, προφανώς το 2019”, είπε στη συνέντευξη . “Δεν έχουν οριστεί όλες οι λεπτομέρειες, αλλά θα επιστρέψουμε το 2019.”

Πριν από λίγες εβδομάδες, οι Axwell ^ Ingrosso κατά την διάρκεια event στο Brooklyn Mirage της Νέας Υόρκης την Ημέρα Μνήμης (28 Μαΐου), ενημέρωσαν τους οπαδούς τους για την προοπτική μιας περιοδείας .

Ο Steve Angello θα βρεθεί Ελλάδα τρεις φορές φέτος το καλοκαίρι, 2 σε Μύκονο (στα 25 χρόνια του Cavo Paradiso)
21/7: https://www.facebook.com/events/206071460193574/
16/8: https://www.facebook.com/events/2218017471759797/

και νωρίτερα στη Ρόδο στις 20/7:

Ανακοινώθηκε: ο Steve Angello επιστρέφει Ελλάδα! 20/7 Paradiso – Rhodes

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts