Ο Pete Tong, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2013 το BBC Radio 1 Hall Of Fame με παρουσίαση «τεράστιων ονομάτων» όπως προδιαθέτει και ο τίτλος της εκπομπής, ξεκινώντας από τους Deep Dish. Από τότε, η εξέχουσα εκπομπή του Βρετανικού ραδιοφώνου, έχει παρουσιάσει τιμητικά τους Carl Craig, Frankie Knuckles, Fatboy Slim, Deadmau5 και πολλούς άλλους!

Την περασμένη εβδομάδα, ο Steve Angello πήρε το επόμενο «βραβείο» παρουσίασης, και την προσθήκη στον διάσημο κατάλογο των παραγωγών. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνέντευξη ήταν η ιστορία των Swedish House Mafia και η ιστορία γυρω από το πόσο ήταν ο Eric Prydz σχεδόν μέλος.

Ο Pete Tong ρωτά σχετικά με την κληρονομιά των SHM και φυσικά όπως σχεδόν με κάθε συνέντευξη με ένα μέλος του γκρουπ, το θέμα επανένωσης!

“Αν κάποιος έρθει σε 5 ή 10 χρόνια και πει … Hey έχουμε αυτή την φιλανθρωπική εκδήλωση, θα εξετάσουμε προφανώς τη περίσταση. […] Είναι απλά διαφορετικά τώρα, έχουμε συνηθίσει χώρια.Κάπου εκεί, τουλάχιστον από τις δικές του δηλώσεις, το όνειρο τελειώνει. Αλλά από την θετική πλευρά, ο Angello αφήνει πιθανότητες για να είναι κάτι τέτοιο πιο «αληθινό» σε 5-10 χρόνια! Ίδωμεν λοιπόν!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts