Είναι πολύ καλό να διαβάζουμε ιστορία, σε όλα τα επίπεδα, σε όλες τις φάσεις και να σεβόμαστε το παρελθόν ή τους ανθρώπους που ήταν η αφορμή για να ζούμε πλέον σε μια προηγμένη (!) εποχή ηλεκτρονικών ήχων και επανάστασης! Ένας από τους πιο σημαντικούς είναι και ο Petros Floorfiller που με τη πορεία του και το πασίγνωστο FAZ (διαβάστε εδώ την ιστορία τoy) συνετέλεσε στα μέγιστα, στο να ακούσουμε και εκπαιδεύσουμε τα αυτιά μας σε πιο προοδευτικούς και underground ήχους!

Με αφορμή το νέο reunion ραντεβού του +Soda ανήμερα Χριστούγεννα και μέσω του τοίχου του στα social media, με πραγματικά δικό του τόνο δίνει υπέροχα το vibe της βραδιάς που το +Soda παρουσίασε τον Sasha στο Αθηναϊκό κοινό! (Τότε – στη καλύτερη φάση της καριέρας του).

+sodareunion.png

γράφει ο Petros Floorfiller

όταν προσκάλεσε ο υποφαινόμενος τον Sasha στο + Soda στις 13 Ιουλίου του 2001, μόλις o καλλιτέχνης μίξαρε το κομμάτι “Rapture” των iio (*Deep Dish Space Remix) το οποίο φυσικά το ακούγαμε τότε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον ασφυκτικά γεμάτο και καυτό από τη ζέστη χώρο, από το υπόκωφο μουγκρητό του sub bass που ακούγεται στο κομμάτι αλλά και από τον ηλεκτρισμό του crowd … λιώσαμε στη κυριολεξία από τη λαγνεία σε εκείνο το pick της βραδιάς, νιώσαμε μιά βαθιά συγκίνηση ακούγοντάς το. Είναι η βραδιά του + Soda που δε θα ξεχάσω στη ζωή μου ολόκληρη …

με τον φίλο Kimonas για εβδομάδες συνέχεια γυρνούσαμε το cd στο αυτοκίνητο ξανά και ξανά για να ακούσουμε και να τραγουδήσουμε ουρλιάζοντας σχεδόν κάθε φορά αυτό το εμβληματικό τραγούδι, που έγινε εκείνο το καλοκαίρι τεράστια επιτυχία και σημάδεψε την εποχή εκείνη.

Ζήτω η Μουσική, Ζήτω το +Soda και Ζήτω η Τεχνολογία που καταφέρνει να μας φέρνει πιό κοντά … Remember the day … Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015 +Soda 20 Year Reunion Xmas Party!

Εδώ λοιπόν βρίσκεται η υπερ-πολύτιμη ηχογράφιση του φίλου Dimitris Marinos με το dj set του Sasha εκείνης της βραδιάς (σετ με βινύλιο και CDs). Στο 53:00 η επίμαχη στιγμή που παίζει το Rapture και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την δημοσίευσή του στο soundcloud …

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ Dj SET στο + Soda στις 13 Ιουλίου του 2001 του επονομαζόμενου γιού του Θεού aka SASHA:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts