O Nick Rotteveel ή ευρύτερα γνωστός ως Nicky Romero, γεννήθηκε την 6η Ιανουαρίου του 1989 στη μικρή πόλη του Amerongen, στη καταπράσινη Ολλανδία. Η ασχολία του με τα drums αποτέλεσε ένα αρχικό έντονο ενδιαφέρον για την μουσική και μετέπειτα η ασχολία του με την house & r’n’b σκηνή του έδωσαν το ερέθισμα για ένα αχαλίνωτο πάθος προς την μουσική παραγωγή. Οι πρώτες του δουλειές που κυκλοφόρησαν από την Once Records, τράβηξαν την προσοχή μερικών από τις πιο καθιερωμένες δισκογραφικές όπως οι Spinnin, Fly Eye, Toolroom και Flamingo Recordings.

Ο ίδιος θα προσπαθήσει να τελειοποιήσει τον ήχο του , προσαρμόζοντας τον σε ένα σαγηνευτικό μίγμα progressive house, χρωματισμένης με οξύ electro mood θα φτιάξει bootleg edit του smash hit από τον David Guetta “When Love Takes Over” και θα το κυκλοφορήσει free online στο κοινό της house! Η αποδοχή της εκτέλεσης του από τον κόσμο και το επίπεδο παραγωγής του θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του ίδιου του Guetta, ο οποίος θα εξελιχθεί ως ο μέντορας και μετέπειτα συνεργάτης του στα εκπληκτικό tracks “Metropolis” & “Wild One Two”, Το φετινό καλοκαίρι του 2012, ο Nicky Romero αποδέχθηκε την πρόταση του Guetta και έγινε ο resident DJ στο περίφημο FMIF David Guetta party στο κλαμπ Pacha στην Ibiza.

Σήμερα ο Nicky Romero πρωταγωνιστεί με τη προσωπική του δισκογραφική εταιρεία, τα dj gigs του σε clubs και τη ραδιοφωνική του εκπομπή «Protocol Radio», που παρόλο έχει ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του ADE 2012, έχει ήδη περισσότερους από 20 εκατομμύρια ακροατές σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει να αυξάνεται με ταχύ ρυθμό, ενώ τρεις επιτυχίες του έχουν χτυπήσει την πρώτη θέση στα charts στο Beatport.

Τα τελευταία του στουντικά νέα περιλαμβάνουν ένα remix κομμάτι στο άλμπουμ της Rihanna Unapologetic, μια τεράστια συνεργασία με τον Calvin Harris στο κομμάτι Iron, ένα remix για τη Madonna και κυκλοφορίες με remix σε tracks των Fedde Le Grand, Nervo, καθώς και τη #1 συνεργασία με τον Avicii, στο “I Could Be The One” που στη κυριολεξία ακούγεται παντού!

Με τα προσωπικά του ήδη πολύ επιτυχημένα singles Toulouse, Se7en & Generation 303 να έχουν λάβει τεράστια υποστήριξη από το παγκόσμιο EDM κοινό, ο Nicky Romero μέσα σε ένα χρόνο περνά στο VIP επίπεδο παρουσίας της dance μουσικής. Ως DJ performer η δυναμική και ο συνδυασμός της ηλικίας και του ενθουσιασμού του, φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μίγμα επιτυχίας που τον στέλνει δικαιωματικά σε διεθνή Dance Festivals όπως αυτά των Electric Daisy Carnival Las Vegas & Tomorrowland .

Το 2012 μπορεί να ήταν η καλύτερη ως τώρα χρονιά για τον Nicky Romero, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι το τρένο θα σταματήσει εδώ. Με διαρκής ώθηση προς τα εμπρός όσο ωριμάζει, αναμένουμε να γίνει ένα όλο και πιο ισχυρό και σεβαστό δύναμη στη διεθνή σκηνή της EDM μουσικής.

Έτσι, ο Nicky έρχεται αύριο με την ώθηση και την αύρα του παγκόσμιου DJ jet set που έχει λάβει τον τελευταίο χρόνο για να γνωρίσει και αυτός με τη σειρά του το αγαπημένο σε όλους CAVO PARADISO! Μαζί του ο καταξιωμένος Έλληνας DJ, ΑGENT GREG!


Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts