Για πολλούς ο 19 χρονος Martin Garrix θα είναι ο φετινός «βασιλιάς» του DJ Mag TOP100 djs vote!

Σε μια συγκλονιστική σειρά τελευταίων γεγονότων, ο «μικρός» Garrix ανακοίνωσε δημόσια ότι χωρίζει τους δρόμους με τη διαχείριση των δικαιωμάτων του και τη κυκλοφορία των κομματιών του από τη Spinnin ‘Records και στο εξής εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την MusicAllStars Management. Όπως οποιoσδήποτε αναγνωρίσιμος καλλιτέχνης του εύρους του Garrix θα επιθυμούσε, προσπάθησε να διαπραγματευτεί τη λήψη πλήρους κυριότητας της μουσικής του – αλλά από την αρχή του έτους, όλες οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό, αφού το Ολλανδικό label είχε χτίσει αρνητικό κλίμα από το ξεκίνημα.

spinnin2.jpg

Με αυτό το σκεπτικό, ένα από τα πιο hot ονόματα της EDM και ένας καλλιτέχνης που κάθε δυνατό label θα ήθελε είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του στην ελεύθερη αγορά. Και το διαφαινόμενο ερώτημα παραμένει… πού θα συνοδέψει δισκογραφικά ο Martin Garrix το producing ταλέντο του;

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για τον Martin Garrix που θα είχαν νόημα σκεπτόμενοι το μέλλον. Πιστεύουμε ότι ο 19χρονος, ο οποίος είναι ο πρώτος έφηβος στη λίστα Ηλεκτρονικό Cash Kings ($ 17 εκατομμύρια), θα ξεκινήσει το δικό του στίγμα/sub label στο πλαίσιο συνεργασίας με ένα σημαντικό label της επιλογής του. Λαμβάνοντας υπόψη το σκεπτικό του για την έξοδο από τη Spinnin επιτρέπει στον Garrix να διατηρήσει τα δικαιώματά του και να τα απελευθερώσει όπως προτιμά, καθώς και να υπογράψει στο δικό του concept label μέχρι και καλλιτέχνες τους οποίους υποστηρίζει ήδη.

Προς το παρόν, ωστόσο, απλά εικάζουμε την επόμενη κίνηση Garrix – αλλά σε ανακοίνωσή του ο Ολλανδός σούπερ σταρ υπόσχεται περισσότερες ειδήσεις στο Amsterdam Dance Event (14 – 18 Οκτ). Έτσι, μέχρι τότε … θα περιμένουμε.

Διαβάστε περισσότερα για την κατάσταση μέσα από την ίδια δημόσια δήλωσή του:

garrix-says.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts