Μπορεί να τελείωσε μόλις το σχολείο, αλλά έχει ήδη γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο! Ο Julian Jordan, είναι ένας ακόμα έφηβος υπέρ ταλαντούχος μουσικός παραγωγός & DJ από την Ολλανδία. Αναγνωρισμένος από τη SpinninRecords ως ένα σπάνιο ταλέντο στην ηλικία του, ήταν αυτοί που κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο του «Rock Steady». Και μόλις λίγες ημέρες μετά το επίσημο teaser δόθηκε ένα φοβερό ποσό διαφημιστικής εκστρατείας γύρω από «Rock Steady» για να «σπρώξει» τον μικρό!

Pete Tong, Tiesto, Sander van Doorn, Nicky Romero, Hardwell, Thomas Gold και Diplo είναι μόνο μια χούφτα των DJs που έβαλαν τα κομμάτια του Julian Jordan για τα καλά στα κλαμπ. Δεν θα αργήσει η εποχή που ο μικρός θα είναι ένα ακόμη περισσότερο πασίγνωστο όνομα στον χώρο του Global DJing!

Αυτό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου το Massive Story τον καλωσορίζει στο Gotham City Stage, στο Μαρούσι, με γενική είσοδο 10€ (στην οποία συμπεριλαμβάνονται 2 ποτά)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts