Σε μια περίοδο που είμαστε στον κυκλώνα της «δίνης» έχουμε την δυνατότητα μερικές φορές να υπερηφανευόμαστε για τους ανθρώπους που μας εκπροσωπούν μέσω του χώρου μας στο εξωτερικό!

Και πόσο μάλλον, όταν παίζουν μπροστά σε 15.000 fans και τολμούν να βγάλουν την ΕΛΛΑΔΑ μπροστά με Vangelis & ΣΥΡΤΑΚΙ!

Είναι ο DJ Pantelis! Είναι σταθερά ο δημοφιλέστερος Έλληνας DJ στα Βαλκάνια, αγαπητός όσο λίγοι που κάνει intro με Ελληνικό ήχο μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους που τον αισθάνονται δικό τους, κι αν ακόμη δεν είναι!

Είναι ένας ακόμη σπουδαίος καλλιτέχνης που είναι περισσότερο επιτυχημένος εκτός, παρά εντός συνόρων χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία του να το … «ψάχνει»! Διότι δεν το έχει ανάγκη!

Τιμά την Ελλάδα από εκεί που πρέπει! Από τις αρένες του εξωτερικού που αποθεώνεται και πιο συγκεκριμένα από το event του περασμένου Σαββάτου στο FOAM Festival 2013 σε Βελιγράδι και Λουμπιάνα, όπου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις για μια ακόμα χρονιά δίπλα σε ονόματα όπως οι Roger Sanchez, Kurd Maverick, Freemasons κ.α.

pantelis apt.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts