Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ως τον τύπο που παίζει μουσική με μια μάσκα-κεφαλή ποντικού η οποία είναι και το σήμα κατατεθέν του, άλλοι τον θυμούνται για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα που δεν διστάζει να ”ξεμπροστιάσει” μουσικά και μη celebrities με τον δικό του καυστικό τρόπο στα social media.

deadmau5-0376Screen-Shot-2012-02-13-at-12.13.49-PM1

Το όνομα αυτού Deadmau5 ή και…. ”Testpilot”. O Joel Zimmerman, όπως είναι το πραγματικό του όνομα έχει χαρακτηριστεί πολλάκις ως ”άλλος ένας sell-out EDM καλλιτέχνης” με τον περισσότερο κόσμο να μην γνωρίζει βέβαια οτι ο mau5 υφίσταται στην techno σκηνή έστω και μερικώς inactive υπο την κωδική ονομασία ”Testpilot” υπο την οποία έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους underground καλλιτέχνες κυκλοφορόντας δουλειές στο label του Richie Hawtin (Plus 8).
DED5

Η επιστροφή στα γνώριμα για αυτόν λιμέρια προετοιμάζεται ήδη απο το τελευταίο Ultra Music Festival όπου ακόμα και ως Deadmau5, έπαιξε ενα ιδιαίτερο υβρίδιο techno μουσικής στο main stage του φεστιβάλ κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί η ανακοίνωση οτι ο Deadmau5 θα συνοδεύσει ως ”testpilot” πια, τους Carl Cox & Richie Hawtin στο main stage του Movement Detroit.

Movement-2017_Phase-2-Announce_FINAL_Web-Res

Απολαύστε ένα back 2 back DJ set απο τους Richie Hawtin & Deadmau5 απο το ”μακρινό” 2013.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Neoklis Van Garen

Γεννημένος την ‘’χρυσή’’ δεκαετία των 90s μυήθηκε απο νωρίς στην ηλεκτρονική μουσική αφού αντί για ζουζούνια μεγάλωσε με Sasha και Prodigy. Mονόκερος στο ζώδιο, λάτρης της κυνικής ρητορικής, έχει αλλεργια στις σφήκες και τα ελληνικά οπότε κρέμασε τα ακουστικά του και αφοσιώθηκε στο tichu… εεε την μουσική παραγωγή. Μόνιμα κλεισμένος σε ένα studio ως γνήσιος audiophile, με εξαίρεση τις ώρες που λαμβάνει την ημερήσια έκθεση του στον ήλιο σε καποια καφετέρια του Γαλατσίου.

Related Posts