Ο David Guetta, o σούπεσταρ dj ρεμίξερ και παραγωγός, ήρθε στην Μύκονο για μία και μοναδική βραδιά!


Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή του έγινε την Κυριακή 17 Αυγούστου -που αλλου;- σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ του πλανήτη, το Cavo Paradiso.

Ο David Guetta έδωσε ρεσιτάλ κάνοντας τον κόσμο που είχε σχηματίσει ουρές στην είσοδο για να περάσει το κατώφλι του κλαμπ, να χορεύει ασταμάτητα. Πέρα από την τεράστια επιτυχία του σε όλο τον κόσμο είναι παράλληλα αγαπημένος dj και στην Ελλάδα, με τα τραγούδια του να γνωρίζουν απίστευτη επιτυχία!

“Shot Me Down” και “Βad” είναι από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της χρονιάς και το ίδιο γίνεται και με το ολοκαίνουργιο κομμάτι του “Lovers on the Sun”! Και τα 3 τραγούδια του βρίσκονται ταυτόχρονα στα δημοφιλέστερα των ραδιοφώνων στην Ελλάδα, κάτι που κανένας άλλος καλλιτέχνης δεν το έχει καταφέρει. Δείτε τι έγινε στο πάρτυ του David Guetta στο παγκοσμίου φήμης Cavo Paradiso, που κάθε clubber που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να επισκεφθεί μια φορά στην ζωή του, αλλά και τι δήλωσε ο κόσμος, στα αποκλειστικά πλάνα του Mykonos Live Tv.

https://www.youtube.com/watch?v=tUo0DZ2uTkY

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts