γράφει ο Κυριάκος Μαραγκός

Το Dubai είναι πολυαγαπημένος μου προορισμός, ένα μέρος που έχω επισκεφτεί και μείνει αρκετά, αλλά κυρίως μια πηγή έμπνευσης με δυνατότητες και προδιαγραφές! Είναι μια πολύ σύγχρονη πόλη που βλέπεις το μέλλον από σήμερα και ανοίγεις τους άξονες διορατικότητας επαγγελματικής και προσωπικής προοπτικής!

Το καλοκαίρι, σε μια συζήτηση μου με τον αγαπητό φίλο Consoul Trainin είδα ότι ήταν κοντά στο εισιτήριο εξόδου από τη χώρα! Ο Consoul Trainin πλήρως επιτυχημένος παραγωγός και DJ στην Ελλάδα και με επιτυχίες στο εξωτερικό πήρε την απόφαση να μεταναστεύσει στο Dubai μόνιμα!

Με πολύ πίστη στις δυνατότητες του, αλλά και με ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα σε πολύ επιτυχημένα clubs της πόλης, θεωρούμε ότι το ταλέντο του θα λάμψει και στο επιβλητικό Dubai, στη πόλη που φιλοξενεί και πολλούς ‘Ελληνες fans κιόλας του Consoul Trainin!

Καλή επιτυχία Γιάννη!

consoul @ cielo.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts