θα μπορούσε εύκολα να είναι η μεγαλύτερη είδηση ​​της χρονιάς, κρατάμε όμως τον ενθουσιασμό και κάνουμε καμία προσευχή να γίνει πραγματικότητα, αυτό που δήλωσε ο Axwell μόλις έκανε πρεμιέρα στο νεότερο του single “Waiting For So Long” στο BBC στην εκπομπή του Zane Lowe στο Radio 1 .

Τα ακριβή του λόγια ήταν:

«To σκεφτόμαστε που και που, ξέρουμε γιατι φύγαμε, τι κάναμε, τι έχουμε καταφέρει και πώς θα ήταν πολύ εύλογο να κάνουμε κάτι μαζί και πάλι! Αλλά νομίζω ότι, ότι ο χρόνος θα δείξει λίγο πολύ! Έχουμε την ευλογία να απολαμβάνουμε την αγαπή και εκτίμηση του κοινού, να γράφουμε καλή μουσική έτσι ώστε να ξέρει ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε! Ξέρετε αυτό το τραγούδι που μόλις έπαιξε εδώ, ήταν ακριβώς αυτό, χωρίς καμία σκέψη, χωρίς να χρειάζεται τίποτα, μόνο μουσική. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον, θα μπορούσαμε να πάρουμε μια ξαφνική παρόρμηση για να είναι οι Swedish House Mafia και πάλι μαζί … ποιος ξέρει!»

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts