Βρεθήκαμε και “ανακρίναμε” τον Alex Balog! Τον ταλαντούχο νεαρό που έκανε ολόκληρο Tiesto να υποκλειθεί μπροστά στις producing ικανότητες του! Το μέλλον του ανήκει και ο “Μεγάλος Αλέξανδρος” της παραγωγής δείχνει αποφασισμένος!

Alex hello! Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου.

Καλησπέρα, καταρχήν σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε για την συνέντευξη. Είμαι 19 χρονών και σπουδάζω Πληροφορική στο Τ.Ε.Ι της Λάρισας.

Πότε ξεκίνησες να κάνεις παραγωγή πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς και από που έχεις αντλήσει επιρροές?

Άρχισα να ασχολούμαι με την παραγωγή μουσικής στα 18 μου με το Ableton live το όποιο και έμαθα πολύ γρήγορα. H μουσική μου επηρεάζεται συνήθως από καλλιτέχνες κυρίως της Progressive House. Οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό είναι οι Tiesto, Alesso, Dirty south, Paris & Simo, Sick Individuals, και Kryder.

Καινούργιο κομμάτι ετοιμάζεις κάτι άλλο εκτός από το Never Stop?

Είναι καθοδόν κάποια projects με τα οποία ασχολούμαι αυτό το καιρό, αλλά πιστεύω ότι ακόμα κανένα από αυτά δεν είναι αρκετά έτοιμο.

Για πιο λόγο νομίζεις ότι o κόσμος σε ακούει, δώσε μας τον λόγο που θα πρέπει κάποιος να έρθει να σε ακούσει?

Στην Ελλάδα το ύφος της μουσικής που ασχολούμαι (Progressive House) δεν είναι τόσο διαδεδομένο και προσπαθώ με το δικό μου τρόπο να το φέρω πιο κοντά στο ευρύ κοινό.

Ποια είναι άποψη σου για την EDM σκηνή στην Ελλάδα και γενικότερα πιστεύεις πως η Ελλάδα έχει καλούς παραγωγούς?

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια εξέλιξη στην EDM σκηνή στη χώρα μας η οποία υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Κατά τη γνώμη μου, το επίπεδο της παραγωγής στην χώρα μας έχει ανέβει αλλά εξακολουθούμε να είμαστε πίσω σε σχέση με το εξωτερικό.

Πιθανές συνεργασίες?

Ετοιμάζουμε κάποια κομμάτια με Dimi son και Mossel αυτή τη στιγμή.

Πως νομίζεις ο,τι θα είναι ο Alex Balog σε 2 χρόνια στο μέρος της μουσικής παραγωγής αλλά και σαν Dj?

Δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά πως θα είναι τα πράγματα μετά από 2 χρόνια, αλλά το μόνο σίγουρο ότι θα συνεχίσω να κάνω αυτό που μου αρέσει.

Social links:

https://www.facebook.com/AlexBalogOfficialPage

https://soundcloud.com/alexbalog

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts