Το δικό μας DJing EDM είναι εδώ!

Είναι γεγονός, ειδικά αναφερόμενοι σε προηγούμενες δεκαετίες ότι ο Έλληνας DJ είχε τη φήμη του «καλού τεχνίτη» παγκοσμίως. Αυτή η εποχή όμως ανήκει πολύ πίσω στο παρελθόν, που πιθανά ούτε με κιάλια μπορείς να τη προσεγγίσεις!

Οι ρυθμοί άλλαξαν, το κλασσικό residency δεν υπάρχει καν, ο καλός DJ του σήμερα είναι ένας ποικιλόμορφος συνδυασμός πολλαπλών παραγόντων σε ένα άτομο…

ANGELLO-JG-SIRAS.jpg

Ο DJ του σήμερα είναι πολυ εργαλείο… Δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου, είναι με το ένα πόδι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο, δουλεύει τα δικά του κομμάτια παράγοντας προσωπικό ήχο σε δικά του studios ή με το mac στο χέρι ακόμα και μέσα στο terminal πριν πάρει τη πτήση, ποστάρει κομμάτια, νέα, φωτογραφίες του σε όλα τα social media, ξέρει από photoshop και μοντάζ σε videos και γενικά… θυμίζει κάτι περισσότερο από τιραμόλα, παρά τον παραδοσιακό δισκοθέτη του χτες!

Αυτό συμβαίνει παγκοσμίως… Συμβαίνει και στη χώρα μας; Και αν συμβαίνει ποια η θέση του Έλληνα DJ σήμερα στο παγκόσμιο respect?

greg-roger.jpg

Νομίζω πως θα συμφωνήσετε μαζί μου στο ότι ο Έλληνας DJ δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα τεράστια ονόματα όπως π.χ. του Tiesto ή του Steve Angelo ή του Hardwell!

Και αυτό διότι αναλογικά δουλεύει παράλληλα σε όλους τους παραπάνω συντελεστές που αναλύσαμε! Και αναγνωρίζεται. Και ανταμείβεται… Το respect το εισπράττει από τα μεγάλα ονόματα! Αν κάτι λείπει, αυτό σίγουρα είναι το επίπεδο των clubs … Στην Ελλάδα της κρίσης αλλά και των Ελληνάδικων ουσιαστικά clubs δεν υπάρχουν ούτε να τα μετρήσεις στο ένα χέρι!

Υπάρχει όμως παγκόσμιο respect και αναγνώριση για μια μερίδα Ελλήνων επαγγελματιών DJs που αθόρυβα, με το κεφάλι κάτω, με πολύ δουλειά, τρέξιμο και προσωπικό επίπεδο έβαλαν στόχους και σήμερα απολαμβάνουν το respect που τους αναλογεί από την elite του global star DJism! Αυτό που απλά περιμένουμε να δούμε (που δεν αργεί) είναι ένα Έλληνα DJ με weekly guesting στην Ibiza ή με συμμετοχή π.χ. στο Tomorrowland… Δεν είναι εύκολο αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο!

Εμείς στο God is a DJ στηρίζουμε την ιδέα και βοηθούμε με τον τρόπο μας στο συνολικό (κατά τη γλώσσα μας) PROMO!


Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts