Με αφορμή τη λήξη του δικού μας “The Voice” θυμηθήκαμε τη μοναδική ίσως συνεργασία Έλληνα DJ/παραγωγού με νικητή του “The Voice” στο εξωτερικό. Ο Best Seller, γνωστός από την επιτυχία του πριν από λίγα χρόνια στο remix της Imany – You Will Never Know (Best Seller Remix), συνεργάστηκε το 2014 με τη νικήτρια του πρώτου “The Voice: Australia”, Karise Eden και το κομμάτι-μπαλάντα “Threads of Silence”.

Το 2014, όταν η Karise Eden είχε κυκλοφορήσει την original version του τραγουδιού , o Best Seller ανέλαβε να φτιάξει τα official remix για την Ευρώπη, για λογαριασμό ενός από των μεγαλύτερων labels του πλανήτη: τη Universal Music Australia (UMA). Το ηχητικό αποτέλεσμα και των 2 remix ήταν “διαφορετικά εντυπωσιακό”. To πρώτο remix ήταν μια radio friendly εκτέλεση που απευθύνεται σε όλους, και το δεύτερο, ένα club progressive track φεστιβαλικών διαστάσεων, πάντα πιστό όμως στις μελωδικές γραμμές και το feeling του original κομματιού, κάτι που είναι χαρακτηριστικό του Best Seller στα remix του.

Το Godisdadj είναι πεπεισμένο, ότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει dance μουσική, η οποία μπορεί να αναγνωριστεί διεθνώς και να εκπροσωπεύει με περηφάνια τη χώρα μας. Άλλωστε οι Έλληνες παραγωγοί δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτούς του εξωτερικού!

Well done Best Seller!!!

Bestseller @ Soundcloud

Bestseller @ Facebook

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts