Η ιστορία του Tijs Michiel Verwest ή κατα κόσμον Tiesto, ίσως του πιο διαχρονικά γνωστού dj brand στον πλανήτη, αυτού που ανήγαγε το djing σε high class job και τον dj σε σουπερστάρ, θα ξεδιπλωθεί στις οθόνες μας προσεχώς στην αυτοβιογραφική ταινία που θα κυκλοφορίσει.

Παρακολουθήστε μερικά πλάνα απο το “What We Started” documentary με τον Τiesto να εξηγεί το πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας το 2004 έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξάπλωση της ηλεκτρονικής μουσικής στο mainstream κοινό αλλά και τον πασίγνωστο, πλέον, καλλιτέχνη Ed Sheeran να μιλάει για το πως βίωσε απο την μεριά του την περίοδο αυτή.

( ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ PLAY ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ Ή ΕΔΩ )

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Neoklis Van Garen

Γεννημένος την ‘’χρυσή’’ δεκαετία των 90s μυήθηκε απο νωρίς στην ηλεκτρονική μουσική αφού αντί για ζουζούνια μεγάλωσε με Sasha και Prodigy. Mονόκερος στο ζώδιο, λάτρης της κυνικής ρητορικής, έχει αλλεργια στις σφήκες και τα ελληνικά οπότε κρέμασε τα ακουστικά του και αφοσιώθηκε στο tichu… εεε την μουσική παραγωγή. Μόνιμα κλεισμένος σε ένα studio ως γνήσιος audiophile, με εξαίρεση τις ώρες που λαμβάνει την ημερήσια έκθεση του στον ήλιο σε καποια καφετέρια του Γαλατσίου.

Related Posts