Στη καρδιά του καλοκαιριού το νεοσύστατο Ολλανδικό δίδυμο Nungwi έχει δημιουργήσει το ιδανικό μείγμα μελωδίας για χαλαρές ηλιόλουστες μέρες με το ντεμπούτο τους στη μέχρι τώρα deep house single “Once You Go Up” . To κομμάτι θα σας αγγίζει με τις τροπικες χορδές και φωνητικά παιδιών! Το “Once You Go Up” εχει έμπνευση από ένα ταξίδι σε μια παραλία κάπου στην Αφρική!

Τα παιδιά πίσω από το nick name Nungwi, οι Ολλανδοί Boye και ο Άλεξ και οι δυο τους μεγάλωσαν σε μικρές πόλεις της χώρας τους. Ωστόσο, νιώθουν να έχουν ξαναγεννηθεί όταν για χρόνια έζησαν κατά μήκος των ακτών της Ανατολικής Αφρικής. Σε αυτές τις τροπικές παραλίες βρήκαν την έμπνευσή τους για το όνομα Nungwi. Έκαναν πολλά με θέα στη θάλασσα, jamsessions με φυσικούς τοπικους μουσικούς, η οποία πυροδότησε τη σπίθα τους για τη παραγωγή των tracks τους!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts