Καθημερινά όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα στα οποία δεν γνωρίζουμε τη λύση! Αλλά ποιό είναι το κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εμείς που ασχολούμαστε με κάτι πιο δημιουργικό,όχι επειδή είναι μόδα η απλά το κάνει ο άνθρωπος δίπλα μας,αλλά γιατι διακρίνουμε ότι έχουμε καλό γουστο σε αυτό που ασχολούμαστε και επείδη το αγαπάμε!

Νιώθουμε ότι όσο περισσότερο ασχολούμαστε τόσο πιο πολύ το αγαπάμε! Παρόλα αυτα έχουμε ένα κοινό εμπόδιο,τον “Φόβο” ότι δεν θα γίνουμε τόσο καλοί όσο θα θέλαμε!

Σε αυτό το σημείο έρχεται το εξής βίντεο που μας εξηγεί ακριβώς τι σκεφτόμαστε και γιατί κάνουμε αυτό το λάθος καθώς και πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε! Κανείς μας δεν γεννήθηκε και τα ήξερε όλα,όλοι μας είχαμε μια κατεύθυνση,την ακολουθήσαμε και απο εκεί καταλάβαμε τι θέλαμε να κάνουμε!

Αν απολαύσατε το βίντεο κοινοποιήστε το ώστε να εμπνεύσουμε παραπάνω άτομα, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος μόνο και μόνο αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε καλύτεροι!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts