Την Πέμπτη 11.09 είχα την τιμή και την χαρά να παίξω (warm up) σε ένα εβδομαδιαίο event που έλαβε χώρα κάθε Πέμπτη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο γνωστό σε όλους μας Island. Music from our heart λοιπόν με διοργανωτές αλλά και dj’s τους Jason Wasabi και Angel Stoxx και με guest τον πολύ καλό παραγωγό Ninetoes!

2014-09-12-0943.jpg
Πάντα όσον αφορά τους παραγωγούς είμαι επιφυλακτικός με αυτό που θα ακούσω live. Οι λόγοι γνωστοί. Πλέον λοιπόν μετά το event αυτό μπορώ να πω με σιγουριά: με guest τον πολύ καλό dj Ninetoes! Ήταν πραγματικά απολαυστικός ο τύπος από το Βερολίνο. Η βραδιά άξιζε και με το παραπάνω. Τον έβλεπες την ώρα του σετ του, πόσο το χαιρόταν, πόσο το γούσταρε αυτό που έκανε. Αποτέλεσμα ήταν να κάνει και τον πιο δύσκολο πελάτη του μαγαζιού να κουνιέται στο ρυθμό του. Λίγο tech, λίγο tribal, λίγο latin ακούσματα.. Απλά μπράβο Ninetoes!

2014-09-12-0934.jpg
Οι δύο διοργανωτές, εκτός του να προσφέρουν ποιότητα στην φτωχή πια νύχτα, έδωσαν και τον tech ρυθμό τους πριν και μετά τον κύριο Ninetoes και έδεσε καλά όλο το γλυκό! Σε συνδυασμό με το καταπληκτικό (δεν υπάρχει η θέα, η ομορφιά και το στήσιμο του) και ποιοτικό αυτό μαγαζί, όσοι λείψατε πραγματικά χάσατε. Εύχομαι στους Jason Wasabi και Angel Stoxx να συνεχίσουν και το χειμώνα τέτοια events.

Επιτρέψτε μου να κάνω και μια αναφορά στον resident του Island, Δημήτρη, τον οποίο γνώρισα πριν 14 χρόνια και είχαμε να τα πούμε από τότε… Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι dj’s σαν αυτόν.

2014-09-12-0933.jpg

Δώσαν το παρόν μεγάλες προσωπικότητες της εγχώριας ηλεκτρονικής μουσικής! 🙂

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts