Είναι από τα άτομα υψηλής μουσικής αισθητικής που θες να τον ακούς γιατί προάγει την ποιότητα των ήχων στα αυτιά σου! Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας αυτό που λέμε το “καλό παιδί”!

Είναι ένας καλλιτέχνης που δεν μάσησε, δεν αντέγραψε, δεν έμεινε στάσιμος στα στενά του κάμπου, εξελίχθηκε και ακομπλεξάριστος προχώρησε μπροστά με αυτοπεποίθηση και ικανότητα !

ο NIKKO SUNSET είναι ένας από τους λίγους παραγωγούς / DJs που δε του λείπει κάτι. Ίσα – ίσα που μπορεί να αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις, όπου κι αν εμφανίζεται!

Eδώ και μεγάλο διάστημα δούλευε πάνω σε ένα προσωπικό album – κόσμημα, βγάζοντας προς τα έξω τη μουσική του ποιότητα και μια ποικιλία ακουσμάτων, που του δίνει το ταμπελάκι της αισθητικής και της μοναδικότητας, διότι έχει άνετα την ευχέρεια να κάνει μουσική πραγματικότητα και να γράφει σε μελωδία αυτό που νιώθει.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 20/5 και μετά τη συμμετοχή του στο φημισμένο Buddha Bar compilation, o Nikko Sunset βάζει πλώρη για πολλά και εκλεκτικά summer dj sets, ανάμεσα τους και σε ένα μεγάλο φεστιβάλ!

Ακούστε το “Α time for Us”

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kiriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts