Δημιουργός της Noevo Records και με πολλές επιτυχίες πίσω του ο Nikko Sunset είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παραγωγούς στην Ελλάδα. Διαβάστε την συνέντευξη που ακολουθεί…

Πότε ξεκίνησες να κάνεις παραγωγή πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς, και από που έχεις αντλήσει επιρροές?

Ξεκίνησα στα 18 μου… Aρχικά δούλευα με windows και Reason…αλλά τα 3 τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ Μac Logic & Ableton… Eπιρροές πολλές Erick Morillo,George Siras,David Morales.

Καινούργιο κομμάτι ,ετοιμάζεις κάτι?

2 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το νεό μου κομμάτι ”Μovin Up” απο τη Ζero10 Records..και σε λίγο καιρό θα δώσω ένα νέο κομμάτι free για τα 30.000 likes στη σελίδα μου στο facebook..

Για πιο λόγο νομίζεις ότι o κόσμος σε ακούει και δώσε μας τον λόγο που θα πρέπει κάποιος να έρθει να σε ακούσει?

Νομίζω η ενέργεια που βγάζω…μεταδίδεται και στο κόσμο… Σίγουρα είναι διαφορετικό να ακούς ενα setaki/κομμάτι μου στο Ραδιόφωνο και αλλιώς στο dancefloor..Τελείως διαφορετικό vide & feeling…

Που εμφανίζεσαι αυτό τον καιρό και ποια είναι τα gigs θα ακολουθήσουν?

Aυτό το καιρό κάνω ένα μικρό tour …Ξεκινάω Παρασκευή 29 από την Αθήνα και το Maisha Club και μετά ακολουθούν εμφανίσεις σε Βολο, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Καρδίτσα, Κρήτη, Γιαννενα, Κομοτηνη κ.α

Ποια είναι άποψη σου για την EDM σκηνή στην Ελλάδα και γενικότερα πιστεύεις πως η Ελλάδα έχει καλούς παραγωγούς?

Τα τελευταία χρόνια η ΕDM σκηνή στην Ελλάδα έχει ανέβει πολύ … και νομίζω στο μέλλον θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί…Έχουμε αρκετούς καλούς παραγωγούς και deejays & πιστεύω μπορούν να σταθούν αντάξια και στο εξωτερικό….

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα μου συλλογή ”Club essential’ που αποτελείτε αποκλειστικά από κομμάτια Ελλήνων Παραγωγών…και ήδη έχω αρχίσει να ετοιμάζω και δεύτερη συλλογή με αρκετές συνεργασίες… Roni Iron,Vasscon και αλλους..

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts