Ο Nicky Romero (Νικ Ρότεφελ ) γεννήθηκε ως στο Αμερόνχεν της Ολλανδίας, και μεγάλωσε στο ίδιο χωριό, προτού μετακομίσει στο Κίνγκστον του Καναδά για έναν χρόνο και επιστρέψει στην Ολλανδία για να συνεχίσει την φοίτησή του.

Το 2012, ο Romero έγινε παγκοσμίως γνωστός για το κομμάτι του, “Toulouse”, το οποίο παρέμεινε εντός του Beatport Top Ten για σημαντικότατο χρονικό διάστημα. Αναγνωρίζοντας το ταλέντο του, το MTV τον βράβευσε ως τον πλέον υποσχόμενο καλλιτέχνη EDM για το 2012.

Η δημοτικότητά του αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα την συνεργασία του με τον David Guetta και τη μετέπειτα απογείωση του στη σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής!

Τον Οκτώβριο του 2012, ο Nicky Romero έλαβε το βραβείο του DJMAG, ως ‘Highest New Entry’, και με τελική κατάταξη #17 αποτελεί μία από τις καλύτερες πρωτοεμφανιζόμενες κατατάξεις όλων των εποχών μαζί με τον Skrillex, στην σχετική λίστα του μουσικού περιοδικού.

Πάρα ταύτα, πολύ επικοινωνιακός και ανθρώπινος, στα 24 του χρόνια δεν σταματά ποτέ να μας αποδεικνύει το πόσο «παιδί» παραμένει ποστάροντας συχνά – πυκνά προσωπικές οικογενειακές στιγμές του στο facebook!

ROMERO MAM.jpg

Με αυτό τον τρόπο εξωτερικεύει κάποιες προσωπικές αρχές και αξίες που προήλθαν από την αγάπη της οικογενείας του, προς τον ίδιο! Πράγμα σπάνιο στις μέρες μας, για τέτοιου επιπέδου επαγγελματίες.

ROMERO UNCLE.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts