Πολύ καλά μπήκε ο χρόνος για τους dj’s παγκοσμίως. Τα νέα, όσον αφορά τον εξοπλισμό τουλάχιστον, είναι πολλά και ωραία. Εκτός λοιπόν των «καινούριων» πικάπ της technics που είδαμε εδώ, η pioneer με ένα βίντεο ανακοινώνει στην ουσία ότι θα παρουσιάσει τους αντικαταστάτες των djm900 και cdj2000nexus στις 12.01, δηλαδή σε 5 μέρες. Σε αναμονή λοιπόν για την επίσημη παρουσίαση…

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δε θα δούμε cd/dvd πλέον και θα περάσουμε σε μια νέα «ψηφιακή εποχή» μόνο με usb, sd, lan, wifi σαν πηγές ήχου. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουμε μεγάλες οθόνες αφής, υποστήριξη flac, ίσως και usb3.0(?), ntfs format δίσκων(?). Και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξηλωθούμε τα μαλλιοκέφαλά μας για να τα αποκτήσουμε… (Προσωπικές εκτιμήσεις). Εσείς τι λέτε?

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Ο Anastasio (Τάσος Παπαδόπουλος) ξεκίνησε το djing επαγγελματικά το 1997. Τα 3 τελευταία χρόνια είναι βασικός συνεργάτης στο Godisadj.gr καθώς και ο επίσημος dj της σελίδας! Ασχολείται κυρίως με τεχνικά θέματα αλλά και θέματα που απασχολούν dj's. Δεινός εργάτης της κονσόλας, θα τον δείτε σε πολλά βίντεο στο youtube και στο godisadj.gr!

Related Posts