Η νέα φθινοπωρινή σεζόν στον ραδιοφωνικό χάρτη των FM φέρνει το ραδιοφωνικό μαγκαζίνο του God is a DJ, το αγαπημένο “GOD IS A DJ RADIOSHOW” με τον Κυριάκο Μαραγκό σε νέα “στέγη” στο Αθηναϊκό ραδιόφωνο, αλλά και με νέα προσθήκη στην Κύπρο και το διεθνές franchize του NRJ!

Πιο συγκεκριμένα, για 3η συνεχόμενη σεζόν στην Αθήνα το radioshow έρχεται στη γνώριμη του ώρα 20.00 – 22.00 στο MAD RADIO 106,2 ανανεωμένο και δυναμικό μεταφέροντας όλες τις νέες dance επιτυχίες, απίστευτα remixes, μοναδικές συνεντεύξεις και σετ από Ελληνες και ξένους DJs και φυσικά God is a DJ Classics και νέα tracks σε πρώτες μεταδόσεις από τα κορυφαία digital charts του πλανήτη!

Το MAD Radio βρίσκεται στην πρώτη θέση επιλογής του νεανικού γενικού συνόλου ακροατών (ηλικίας 15-24 ετών) με 24,4%. Παράλληλα, μεγάλωσε και ο αριθμός ακροατών σε εβδομαδιαία κάλυψη από 439.000 σε 476.000 άτομα.

Η εκπομπή μετά από 2 συνεχόμενες επιτυχημένες χρονιές στον Music 89,2 με εξαιρετικά στατιστικά ακροαματικότητας, “μετακομίζει” στο φιλόξενο ραδιόφωνο της Παλλήνης, φέρνοντας ένα dance παλμό στα weekends και προετοιμάζοντας το πεδίο για αντίστοιχα GOD IS A DJ πράγματα και στο MAD TV πολύ σύντομα!

Την εκπομπή παρουσιάζει για 3η χρονιά ο Κυριάκος Μαραγκός με βοήθεια παραγωγής από όλο το team του GOD IS A DJ! Παράλληλα καθημερινά από Δευτέρα ως και Πέμπτη 19.00 – 20.00 θα παρουσιάζει και το OFFICIAL MAD RADIO TOP 15!

Στην Κύπρο μας τώρα, για πρώτη χρονιά το project του GOD IS A DJ εκεί θα έχει όνομα “ENERGY VIBES” και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο 15.00 – 17.00 & Κυριακή 17.00 – 19.00 με τα κορυφαία dance tunes του πλανήτη, εκπληκτικά dj sets από το residency team αλλά και τους guest dj μας, φυσικά στον NRJ 99, ένα όνομα συνώνυμο με το πιο επαγγελματικό vibe στον Παγκόσμιο χάρτη του ραδιοφώνου.

Σας περιμένουμε να dance…άρουμε παρέα!

Σχόλια

σχόλια