Μέσα από μια καθημερινότητα που κουράζει και δημιουργεί συνεχώς στάσιμες και υποτονικές καταστάσεις, χρειάζεσαι κάτι το διαφορετικό για να συνεχίσεις να σκέπτεσαι θετικά και αισιόδοξα. Κάποιοι ονειρεύονται λεφτά, κάποιοι μια καλή δουλειά, άλλοι να έχουν υγεία, άλλοι να περνούν καλά κι άλλοι να πάνε διακοπές!

Υπάρχουν και οι clubbers. Αυτοί που γεννήθηκαν για να παρτάρουν, μια στη Μύκονο, μια στο κέντρο της Αθήνας ή την παραλιακή και τελευταία σε φεστιβαλικά ραντεβού!

Τα outdoor festival στην Ελλάδα δεν είναι τελευταία μόδα των 5 προηγούμενων ετών! Απλά δραστηριοποιήθηκαν περισσότερο αρκετά  από αυτά σε ιδανικά μέρη της Ελλάδας.

Αυτό που άλλαξε θετικά και κατόπιν αρνητικά τον χάρτη ήταν το Dreamland Festival στην Αρχαία Ολυμπία, που πριν από 4 καλοκαίρια κατόρθωσε να μαζέψει ενωμένα πάνω από 50 top Έλληνες Djs και 10.000 clubbers σε ένα υπέροχο 3ήμερο γεμάτο υποσχέσεις για το μέλλον, που δεν ήρθαν για πολλούς λόγους.

Φέτος στον ίδιο χώρο, κάτι σαν Αναγέννηση του, βλέπουμε το MYTHODY Festival να πιάνει το νόημα, να δείχνει μια πολύ συγκροτημένη οργάνωση, να αλλάζει το εικαστικό περιβάλλον, να δημιουργεί ένα καλαίσθητο λογότυπο – εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα, να συνδέει την Ολυμπία με την Μυθολογία, τον πολιτισμό και με το προϊόν, το οποίο δίπλα στην φύση, προσφέρει ένα καλά υποσχόμενο 4ήμερο, χωρίς τις φανταχτερές φανφάρες δηλώσεις του παρελθόντος. Με πραγματικό web site να αναλύει όλη τη πληροφορία, καθαρό content στην επικοινωνία μέσω socials δείχνει ότι κάτι έχει αλλάξει κι ότι η ομάδα που έχει αναλάβει – ξέρει – και παρά τις αρνητικές εξελίξεις των 2 τελευταίων ετών, παίρνει το ρίσκο για να σηκώσει το επίπεδο ξανά!

Εδώ που τα λέμε ένα format  χρειάζεται  που και που για να μπορέσει να λειτουργήσει ένα νέο project στον χώρο που ιδανικά κάτι γεννήθηκε και … αυτοκτόνησε.

MYTHODY3

Αγκαλιάστε την προσπάθεια και επισκεφτείτε εφόσον έχετε τη δυνατότητα την Αρχαία Ολυμπία από 26 – 30 Ιουλίου.

Πληροφορίες στο: http://www.mythody.gr/

 

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts