Ακόμα ένα «εθιστικό» dance track δημιούργησε ο Έλληνας DJ, παραγωγός και μοντέλο, Mossel. Αυτή τη φορά συνεργάζεται  με την Taylor Tote στα φωνητικά και μας παρουσιάζουν το «Take Me Home», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

 Γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία πραγματοποιεί εμφανίσεις και κάνει παραγωγές. Ο Mossel έχει σπουδές στην ηλεκτρονική μουσική και κατάφερε να ξεχωρίσει από τα πρώτα του βήματα, εντός και εκτός Ελλάδας. Έχει εμφανιστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του εξωτερικού, όπως οι Martin GarrixJay Hardway και Julian Jordan, ενώ ήταν ο πρώτος Έλληνας DJ που έπαιξε στο φημισμένο Ultra Music Festival της Κροατίας.

Ο ταλαντούχος παραγωγός είναι ο πρώτος Έλληνας DJ που έχει πραγματοποιήσει tour σε πόλεις της Ινδίας και ο πρώτος Έλληνας που περιόδευσε στην Αμερική κάνοντας μεταξύ άλλων και ένα sold out show στην Time Square. Ακόμα έχει εμφανιστεί σε μεγάλα events όπως Color Day FestivalSupersonic India και Strumica Open Festival.

Στο ολοκαίνουριο single του «Take Me Home», ο Mossel συναντά μουσικά την βραβευμένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Taylor Tote η οποία είχε την μεγάλη τιμή να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνος της χώρας της το 2014 στην Madison Square Garden για το New York Liberty event. Το NJ χαρακτήρισε την Taylor ως μια από τις “25 must hear-local bands” για την “big voice, old soul’style».

Δείτε το official lyric video:

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts